nezadáno
ne

Prodej bytu, 230 m2

Ant. Smutného, Střelice, okres Brno-venkov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

14 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu

Prodej atypického střešního bytu s dispozicí 6+kk o podlahové ploše 230 m2 v obci Střelice.
Byt byl postaven jako střešní nástavba polyfunkčního domu a zkolaudován v roce 1998. Aktuálně po rekonstrukci fasády, vnitřních omítek včetně výmalby, před 6 lety výměna střešní krytiny. Kuchyň je po výměně kuchyňské linky (Gorenje rok 2021) včetně spotřebičů.

V celém objektu jsou rozvody elektřiny v mědi, voda i odpady v plastu. Podlahové Topení je řešeno ústředním vytápěním, které je spolu s TUV napojeno na plynový kotel. Podlahy jsou řešeny povrchy z keramických dlažeb, okna plastová, vnitřní dveře dřevěné.

Byt disponuje 4 ložnicemi se samostatným sociálním zařízením, obývacím pokojem, halou s WC pro návštěvy, jídelnou, kuchyní, spižírnou, prádelnou a technickou místností.

Příslušenstvím k bytu je terasa o ploše 350 m2, která disponuje m.j. úložištěm na bazén, okrasnými záhony a skleníkem .Byt včetně terasy nabízí absolutní soukromí.

V domě se kromě nabízeného bytu nachází v rámci budovy další 2 bytové jednotky v prvním patře a 2 nebytové prostory v přízemí, uzpůsobené obchodu a službám, které jsou ve vlastnictví obce.

Součástí prodeje je 32% spoluvlastnického podílu na třech pozemcích o celkové ploše 1298 m2, které jsou v těsné blízkosti domu (zahrada, dvůr, ostatní plocha).

Bydlení se nachází v obci s velmi dobrou občanskou vybaveností (obchod s potravinami, mateřská škola, základní škola, umělecká škola, zdravotní středisko, lékárna, sportoviště, restaurace a koupaliště) a velmi dobrou dopravní dostupností v podobě vlakové zastávky a zastávky příměstského autobusu. Dojezd autem do krajského města Brna je 15 min přímo do centra.

Bez poplatku zajistíme profesionální návrh financování včetně jeho expresní realizace. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 14 990 000 Kč
ID inzerátu: 7936082
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20120
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Ant. Smutného, Střelice, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 230 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Terasa: ano
Plyn: ano