nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 118 m2

Heršpice, okres Vyškov

7 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize 3,5%

Exkluzivně Vám nabízím rodinný dům o obytné ploše 118 m² s terasou o výměře 32 m² v Heršpicích poblíž Slavkova u Brna vzdálený od Brna jen 25 minut. Tato nemovitost je ideální volbou pro rodiny s dětmi, neboť nabízí bezpečnost, rodinnou atmosféru a mnoho možností pro dětskou zábavu a vzdělání. Novostavba má nízké náklady na bydlení ( topení a ohřev teplé vody kondenzačním kotlem a nadstandartní zateplení ).

Dům je typu cihlový, samostatný a disponuje celkem 4 pokoji. Je patrového typu a má 2 podlaží, což poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Tento objekt je novostavbou, tudíž je ve vynikajícím stavu a připraven poskytnout novým majitelům pocit domova.

1:NP
předsíň 3,9 m², chodba 6,1 m², koupelna 5,3 m², technická místnost 2,4 m², komora 3,6 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 28,7 m², schodiště 6,2 m², špíz 2,7 m², terasa 32 m² a součást terasy je místnost 12 m² k uskladnění věci.
2:NP
chodba 7,3 m², dětský pokoj 9,47 m², ložnice 17,4 m², dětský pokoj 9,47 m², koupelna 3,1 m².

Co se týče vybavení, tato nemovitost je nevybavená, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si interiér dle svých představ a potřeb. Dva dětské pokoje umožňují každému dítěti mít svůj vlastní prostor a soukromí.

Důležitou výhodou této nemovitosti je její strategická poloha. Obec Heršpice disponují základní občanskou vybaveností, jako Mateřská a Základní škola, obchod s potravinami, dětská hřiště, fotbalové hřiště, autobusový spoj na lince Vyškov – Kobeřice a co by Vám tady chybělo, bezpečně najdete ve Slavkově u Brna vzdáleném pouhých 7 minut. V okolí Heršpic naleznete krásnou přírodu a Ždánický les poskytující rozmanité turistické a cyklo trasy.. Rodiny s dětmi, tak mohou využít snadný přístup ke kvalitnímu vzdělání a venkovním aktivitám. Bezpečnost je také zajištěna díky blízkosti veřejných služeb, jako je kanalizace, dálkový vodovod a plynovod.

Nabízím Vám jedinečnou příležitost stát se majiteli této rodinné nemovitosti, která je ideální volbou pro život s dětmi. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 800 000 Kč
ID inzerátu: 7935500
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19368
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Heršpice, okres Vyškov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 118 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí