nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 300 m2

Hrušovany, okres Chomutov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 100 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu vč. provize a právního servisu

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům nacházející se na návsi v Hrušovanech u Chomutova. Hrušovany jsou malá obec, která nabízí základní občanskou vybavenost. Poskytuje klidné bydlení na vesnici a zároveň dostupnost většího města s jeho výhodami.
Dům je o dispozici dvou bytových jednotek. V přízemí se nachází byt 3+1, koupelna, kotelna a dílna, v patře se nachází také byt o velikosti 3+1 s koupelnou. Pod střechou je půda, kterou je možné využít jako skladovací prostory nebo přetvořit na další prostor pro bydlení. Celý dům nabízí možnost rekonstrukce dle vlastních představ.
Do domu je zavedena elektřina, vodovod, plyn. Kanalizace je obecní.
Na dvorku před domem se nachází zděná garáž, za ní je domek a navazující pergola. Na zahradě se také nachází skleník a množství vzrostlých dřevin. Zahrada je kompletně oplocená a skýtá tudíž naprosté soukromí.
Tento dům doporučuji zejména vzhledem ke vhodné poloze na malé obci a zároveň nedaleko Chomutova, kam je několikrát denně zajištěno spojení autobusem. Autem budete ve městě do deseti minut.
V případě zájmu o prohlídku se obraťte na makléře nabídky. Financování koupě této nemovitosti Vám rádi zajistíme. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 100 000 Kč
ID inzerátu: 7935492
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20074
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Hrušovany, okres Chomutov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 300 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Plyn: ano