nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 169 m2

Domaželice, okres Přerov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízím k prodeji dvougenerační rodinný dům v obci Domaželice s dispozicí 3+1 v přízemí a 3+1 v patře. Obytná plocha domu je cca 169 m2, k tomu připočítejte garáž, dílnu a sklep. Celková plocha pozemku činí 296m2.

Dům se nachází v klidné slepé ulici, mimo hlavní tah. Ve dvoře je garáž, sklep a kutila potěší dílna, kde se může seberealizovat. Topí se dřevem v kotli na tuhá paliva a teplo jde do ústředního topení v celém domě. Ohřev vody je kombinovaným bojlerem.

Podlahy jsou betonové. Okna jsou dřevěná, kastlová a krytina z hliníkových šablon. Odpad je sveden do tříkomorového septiku s přepadem do kanalizace. Elektrické rozvody a voda jsou v původním stavu.

Dům je napojen na veřejný vodovod.

Nemovitost není napojena na plyn, ale vede v ulici před domem, tudíž je možnost připojení. Podkroví je tepelně odizolováno a je zde možnost rozšíření bydlení. Parkovat lze před domem na ulici, ve dvoře, nebo v garáži. Dvůr lze využít k posezení a odpočinku.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Rád Vám také bezplatně zajistím konzultaci s hypotečním specialistou s mnoholetou praxí. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 800 000 Kč
ID inzerátu: 7935321
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20071
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Domaželice, okres Přerov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 169 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Plyn: ano