nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+1, 62 m2

Husova, Hronov, okres Náchod

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 400 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + 3.500 Kč zálohy na vodu, stočné, teplo, zpráva budovy + elektřina, bez poplatků

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný a slunný byt 2+1 s úložnou komorou a výhledem do okolní krajiny.

Tento byt se nachází v malebném městě Hronov, což poskytuje výbornou rovnováhu mezi klidem a pohodou života na venkově a přístupem ke všem městským výhodám. Blízkost veškeré občanské vybavenosti a přírodních krás tohoto regionu dělá tuto lokalitu zvlášť atraktivní.

Dispozice bytu:
Byt má dispozici 2+1, což zahrnuje dvě obývací místnosti a prostorný kuchyňský pokoj, který může sloužit i jako jídelna.
Jedna z výhod tohoto bytu je úložná komora, která je ideálním místem pro uložení věcí a také nabízí možnost umístění pračky.

Světlý a vzdušný:
Byt se nachází ve třetím patře, a díky velkým oknům působí vzdušným a slunným dojmem. Díky své výhodné poloze v domě máte v něm slunce po celý den. Výhled z bytu do okolní krajiny dodává této nemovitosti unikátní atmosféru.

Blízko veškeré občanské vybavenosti: Bytový dům se nachází v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti, což zahrnuje obchody, restaurace, lékárny a další služby. To zajišťuje pohodlný životní styl a snadný přístup ke všemu, co potřebujete.

Tato lokalita nabízí skvělé možnosti pro procházky v okolí, včetně místního parku s lavičkami, který je ideálním místem pro odpočinek. Navíc, Broumovské skály jsou jen kousek odtud, což vám umožňuje podnikat výlety a objevovat přírodní krásy tohoto regionu.

K tomuto bytu také náleží půdní kóje, což vám poskytuje další úložný prostor.

Máte zájem?
V případě zájmu o tento byt neváhejte mě kontaktovat.
Tento byt nabízí komfortní bydlení s výhledem do přírody a výbornou dostupností ke všemu, co potřebujete pro pohodlný život.

Celkem: 8 400 Kč
Poznámka k ceně: + 3.500 kč zálohy na vodu, stočné, teplo, zpráva budovy + elektřina, bez poplatků
ID inzerátu: 7935279
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 02616
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Husova, Hronov, okres Náchod
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Do 10000 Kč, 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 62 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Voda: ano
Elektřina: ano