nezadáno
ne

Prodej bytu, 86 m2

Červeného kříže, Česká Lípa, okres Česká Lípa

neuvedena

+popl. 5459, Včetně právního servisu. Nízké nák

Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 5+1+L.

Hledáte nové místo, které byste mohli nazvat domovem? Nechte nás vám představit jedinečnou nabídku - úžasný byt 5+1+L o velikosti 86m, který se nachází na sídlišti Špičák v České Lípě. Tento byt je nabízen k prodeji v osobním vlastnictví a je připraven k novému majiteli, který si zde vytvoří svůj vlastní pohodlný a útulný domov.

Kousek od nemocnice s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti, tento byt se nachází v klidné lokalitě pro vaše pohodlí a spokojenost. Pohodlně se sem dostanete jak z městské dopravy tak autem. Roztáhněte si nohy na velké ploše o velikosti 86 metrů čtverečních, která nabízí dostatek prostoru pro vás a vaši rodinu.

Ale to není to nejlepší na tomto bytu. Užijte si nízké měsíční náklady spojené s bydlením v tomto krásném 5+1+L bytě. Měsíční náklady jsou pouze 5459,- Kč, takže nebudete mít velkou finanční zátěž, která by vám překážela při užívání vašeho bytu.

Byt i dům, ve kterém se nachází, prošly téměř kompletní a nákladnou rekonstrukcí, takže nový majitel se může těšit na moderní domov v perfektním stavu. Navíc, pokud si to přejete, může zůstat byt zařízený po dohodě s prodávajícím. Dům čeká zateplení poslední přední části v nejbližší době. Byt je nově vyštukovaný, vymalovaný s moderní zděnou koupelnou, moderní dlažbou a s vestavnými skříněmi.

Nečekejte a nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost s naším bydlením v moderním domově s minimálními náklady. Pokud hledáte prostorný byt v klidné lokalitě, která vám nabídne pohodlné bydlení a blízkost veškeré občanské vybavenosti, tento byt je pro vás tou pravou volbou. Zažijte novou kapitolu v bydlení a získejte tento byt nyní! Ev. číslo: 25827.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7935181
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25827
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Červeného kříže, Česká Lípa, okres Česká Lípa
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 86 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: panelový
Podlaží: 7. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano
Sklep: ano
Telefon: ano
Internet: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí