nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 819 m2

Okružní, Stochov, Čelechovice, okres Kladno

Inzerát je starší než 6 měsíců!

18 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně v zastoupení majitele Vám nabízíme prodej několika nemovitostí, tvořící jeden celek ve tvaru písmena L v obci Čelechovice – Stochov. Celkem se jedná o soubor několika budov a nemovitostí, kde každá má své specifické využití. Plocha všech pozemků činí celkem 9.510 m2.

Budova č.1 - RD
Rodinný dům o dispozici 2+1, který je v původním stavu. Pro rozšíření lze využít i prostornou půdu. Orientační výměra RD je 65 m2 + volné půdní prostory. Vytápění zajištěno kotlem na tuhá paliva.

Budova č.2 - RD
Rodinný dům o dispozici 3+1, který je v původním stavu, s možností rozšíření o půdní prostor. Orientační výměra RD je 85 m2 + volná půda. Vytápění zajišťuje elektrokotel.

Budova č.3 – nebytový prostor
V této budově se nachází 3 garáže se samostatnými vjezdy, dále několik skladů a autodílna. Výměra činí 146 m2.

Budova č.4
Tato budova je velice specifická a má multifunkční využití. Skládá se ze 2 bývalých stodol, které prošly rekonstrukcí. V 1.NP této budovy se nachází několik skladů a kanceláří. Další výhodou je garáž. Ve 2.NP se nachází prostorný a vkusně zrekonstruovaný byt o dispozici 5kk s menší terasou a výhledem do zeleně. Celková užitná plocha 1.NP je 251 m2 a bytu ve 2.NP je 244 m2.

Budova č.5 – Chata
Na pozemku stojí samostatně menší útulná chata, která může posloužit jako bydlení pro návštěvy, případně relaxaci v letních měsících. Užitná plocha chatky je 28 m2.

Budova č.6
Tato nemovitost se nachází u vstupu a sloužila jako chlívky. V budově se dále nachází menší sklípek se zavedenou elektřinou.

Celý objekt je oplocen. Vstup zajištěn bránou na dálkové ovládání a brankou pro pěší.
Objekt je napojen na obecní vodovod, vlastní studna s pitnou vodou, 2 jímky, elektřinu 230/380V a na hranici pozemku je obecní kanalizace a plyn.

Poloha a občanská vybavenost
Obec Čelechovice se nachází ve středočeském kraji a jsou součástí města Stochov, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost jako školka, základní a střední škola, pošta, obchody a restaurace, TESCO. Za kulturou se můžete jít podívat do kina. Pro sportovce je zde fitness, bowling, squash, tenisové kurty. Relaxovat můžete na náměstí s fontánou, případně si zajít do sauny s vířivkou. Určitě oceníte zámek a zámecký park Lány, vzdálený pouhých 6 km od Čelechovic.

Spojení
Autem Kladno 15km, Praha metro Zličín 30km ( 25 min. ), Rakovník 25 km, nájezd na dálnici D6 je to 4 km směr Karlovy Vary, na dálnici D7 je to 8km směr Letiště Praha, případně lze využít autobusovou zastávku v obci Čelechovice i vlakovou ve městě Stochov.

Zdarma Vám pomůžu s vyřizováním hypotečního úvěru.
Velice zajímavá nemovitost s potenciálem využití: vlastního bydlení a podnikání, bytové jednotky, firemní účely a další.
Nutno vidět, v případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 18 990 000 Kč
ID inzerátu: 7935166
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20054
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Okružní, Stochov, Čelechovice, okres Kladno
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 819 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Plyn: ano