nezadáno
ne

Prodej obchodních prostorů, 844 m2

Sokolská, Česká Lípa, okres Česká Lípa

neuvedena

včetně odměny RK a právního servisu

koupi polyfunkčního, cihlového domu v centru České Lípy, ulice Sokolská. Dům disponuje čtyřmi plně využívanými patry s bytovými i nebytovými prostory. V Suterénu domu jsou skladovací prostory se sociálním zázemím, kanceláří, šatnou a úklidovou místností o velikosti 193 m. V prvním nadzemním podlaží je prodejna společnosti s vlastním vstupem z ulice, která má pronajaté sklady v suterénu a zároveň další skladovací prostory, soc. zázemí, úklidovou místnost a kancelář v 1NP o velikosti 235 m. Rovněž druhé NP využívá stejná společnost, ovšem pouze jako kanceláře a druhá společnost rovněž kancelář. Opět má 2.NP své soc. zázemí, kuchyňku aj. 2.NP je o velikosti 224 m. Poslední 3.NP je obytné. Je zde vybudován krásný podkrovní byt o dispozici 6+kk o velikosti 192 m se dvěma koupelnami s WC, technickou místností, kotelnou, šatnou a strojovnou výtahu, který je využitelný od suterénu, až po 3.NP s pravidelným servisem. K bytu náleží zahrada 182 m, která skýtá veškeré využití. Je zde vyhřívaný bazén s protiproudem, příjemné posezení pod pergolou a parkování pro dva automobily. Zahrada je přístupná ze všech pater domu ze zadního schodiště.

Celý dům prošel kompletní revitalizací. V celém domě je podlahové topení, nová elektroinstalace. Celý byt je klimatizovaný a má vlastní kondenzační plynový kotel. Celý dům má zabezpečovací zařízení. Je zde rovněž velmi příjemná výnosnost pronájmu podnikatelských prostor.

Hlavní benefity:
Objekt je ve skvělé kondici bez investice
Čistý výnos lze navýšit
Obchodní a kancelářské prostory jsou dlouhodobě využívány stejnými subjekty.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Atraktivní město nabízí široké možnosti trávení volného času.

Česká Lípa je okresní město v Libereckém kraji. Leží osmdesát kilometrů severně od Prahy na řece Ploučnici s historickým centrem na jejím pravém břehu. Česká Lípa zahrnuje čtrnáct místních částí, v nichž žije celkem přibližně 37 tisíc obyvatel.

V případě jakéhokoliv dotazu se neváhejte obrátit na makléřku. Doporučujeme Ev. číslo: 25784.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7935112
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25784
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Sokolská, Česká Lípa, okres Česká Lípa
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Obchodní
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 844 m2
Užitná: 844 m2
Zastavěná: 317 m2
Pozemku: 499 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: nezařízeno
Výtah: ano
Sklep: ano
Internet: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí