nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 130 m2

Chrášťany, Doubrava, okres České Budějovice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu vč. právního servisu a odměny RK

Pokud hledáte dům s potenciálem a rádi byste si ho upravili podle svého vkusu, pak je tato nabídka právě pro vás. Nabízíme k prodeji dům na návsi obce Doubrava, který je před kompletní rekonstrukcí. Dům se skládá ze stodoly a obytné části, které můžete propojit a vytvořit si tak prostorný a světlý interiér s otevřeným stropem. Dům má zastavěnou plochu 220 m a celkovou plochu pozemku 510 m. Na pozemku se nachází studna, nyní se voda využívá jako užitková. Je potřeba vyřešit odpad například septikem nebo čističkou. Elektrika je zavedená.

Obec se nachází v krásné přírodě, kousek od řeky Vltavy a Lužnice, kde je ráj pro rybáře a milovníky přírody. V okolí se také nachází mnoho lesů, kde můžete sbírat houby nebo si užít turistiky. Po rekonstrukci bude dům vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i jako rekreační chaloupka, kde si můžete odpočinout od shonu velkoměsta. Doubravka je vzdálená 4 km od Chrášťan, 11 km od Týna nad Vltavou a 7 km od Kolodějů nad Lužnicí.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes. Tento dům si zamilujete na první pohled! Ev. číslo: 30935.

Celkem: 1 490 000 Kč
ID inzerátu: 7935087
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30935
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Chrášťany, Doubrava, okres České Budějovice
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 130 m2
Užitná: 130 m2
Zastavěná: 220 m2
Pozemku: 510 m2
typ: smíšený
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Garáž: ano