nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 160 m2

Doloplazy, okres Olomouc

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 299 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně právních služeb, včetně provize RK

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o 2 nadzemních podlažích s dispozicí 4+1, o celkové užitné ploše cca 160 m2, s pozemky celkem 433 m2 v obci Doloplazy.

Dům prošel v 80. letech kompletní přestavbou – postaveny nové vnitřní zdi, je odizolován proti vlhkosti, má elektřinu v mědi, částečně (v 1.NP) plastová okna, jinak dřevěná zdvojená, podlahy převážně betonové, částečně dřevěné a keramická dlažba. Je napojen na všechny inženýrské sítě – elektřina, plyn, obecní voda, kanalizace. V zahradě je navíc vlastní studna a také přístřešky na dřevo a nářadí.

V 1. nadzemním podlaží je přes halu (garáž) vstup do chodby a z ní je přístup do obývacího pokoje s jídelnou a navazující kuchyní, dále samostatný vstup do ložnice, koupelny s vanou a na WC. Ve vstupní hale je schodiště do 2. nadzemního podlaží, kde jsou dva samostatné pokoje, balkon orientovaný do zahrady a půda. Ze vstupní haly je přímý vstup do zahrady a také do komory s menším sklepem. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel Junkers, umístěným v koupelně, přitopit je možné v obývacím pokoji krbem.

Dům je v dobrém technickém stavu, s dobrou dispozicí a s možností rozšíření do půdních prostor, vhodný k modernizaci, ale klidně i k okamžitému bydlení. Vybavení – nábytek viz foto – může po dohodě zůstat. Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán, proto uváděna třída energetické náročnosti G.

Obec Doloplazy je obec s plnou občanskou vybaveností, vzdálená cca 12 km od krajského města Olomouc, cca 14 km od města Přerov nebo Lipník nad Bečvou.

Zajistíme pro Vás tu nejlepší nabídku financování a vyřídíme veškeré náležitosti související s koupí. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 299 000 Kč
ID inzerátu: 7934989
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19872
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Doloplazy, okres Olomouc
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 160 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový
Plyn: ano