nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 99 m2

Uhlířov, okres Opava

neuvedena

volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu

V rámci nového developerského projektu vám v nabídce k prodeji představujeme projekt rodinného domu v obci Uhlířov, jež je od Opavy vzdálena pouhých 5 kilometrů (5 minut autem). Realizace výstavby zmíněného domu o dispozici 4kk a podlahové ploše 99 m2 je možná v době cca. 6 měsíců.

Představujeme Vám nový projekt rodinného domu, který může být realizován na vašem pozemku. Realizace výstavby zmíněného domu o dispozici 4kk a podlahové ploše 99,06 m2 je časově velmi komfortní jelikož můžete bydlet v ktátké době po vyřízení legislativní části výstavby (nejde o dřevostavbu). Realizace výstavby touto technologii je možná i v jiných tvarech a dispozicích od podlahové plochy 64m2 až po 200m, dle nároků nových vlastníků, kteří budou dům užívat.

Nabízíme Vám nadčasovou výstavbu rodinných domů s využitím moderních technologických postupů z nízkoenergetických bloků v lokalitě Moravskoslezského kraje.
V přízemí domu o dispozici 4kk se nacházejí 3 pokoje dále terasa propojená s obývacím pokojem a kuchyní dále koupelna s umyvadlem vanou a sprchovacím koutem, 1x WC samostatné.

Základní technické informace k domu: materiál obvodového zdiva a vnitřních příček je vyroben ze speciálního materiálu s příměsí keramických materiálů zajišťujícího tepelný komfort a zabraňující nasákavosti stěn, okna plastová - 6 komor s izolačním trojsklem, střecha valbová – trámová – dřevěný krov, betonová střešní krytina, strop sádrokarton, izolace střechy, izolace obvodového zdiva 20cm , venkovní omítka s akrylovým nátěrem, hromosvod zabudovaný pod izolaci, střešní dřevěné podhledy z boku oplechovány a venkovní parapety plechové s povrchovou úpravou elox, kvalitní keramická vnitřní dlažba a obklady. Dveře dřevěné obložkové vnitřní, vstupní dveře plastové – protipožární, dveře na terasu plastové - balkonové otevírací a nebo posuvné se zapuštěným prahem, vnitřní rekuperace, vodní podlahové vytápění po celé ploše . Výstavba celého domu od A do Z trvá pouze cca 4 měsíce.

Tepelný komfort - nosné stěny a příčky akumulují teplo a mají výborné tepelně-izolační vlastnosti s bezpečnostním atestem. Bezpečnost - jedná se o zcela nehořlavý a mrazuvzdorný materiál odolný proti živým organismům a vodě. Vlhkost - stěny a příčky jsou odolné proti houbám a plísním. Základová deska - je plovoucí celistvá betonové deska vylita na dostatečné vrstvě kameniva - zdivo nepraská, nehýbe se a nesaje vlhkost - velmi dlouhá celková životnost stavby až 200 let. Tento druh základové desky je ideální rovněž pro poddolované území, vlhké promočené nebo písečné a jílovité půdy.

Pokud by Vám dispozice tohoto domu nevyhovovala můžete si vybrat z dalších 35 různých variant projektů.
Vizualizace v nabídce je pouze ilustrativní, ale dispozičně odpovídající realitě.
V balíčku služeb spojených s prodejem nemovitosti nabízíme i kompletní servis pro případ financování hypotékou. S dotazy mě neváhejte kontaktovat.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7934732
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Uhlířov, okres Opava
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: projekt
Užitná: 99 m2
typ: montovaný
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný

Kontakt na prodejce nemovitostí