nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 220 m2

Líšina, okres Plzeň-jih

neuvedena

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji krásný rodinný dům 4+1 (220 m2) v obci Líšina, který může sloužit jako váš stálý domov nebo jako útulná chalupa pro rekreaci
Popis domu:
Lokalita: Dům se nachází na pozemku o celkové ploše 1025 m2 v tichém venkovském prostředí, přičemž je zároveň jen vzdálen krátkou jízdou (6 min) do Stodu, což zajišťuje snadný přístup ke všem městským výhodám. Město Plzeň je vzdálená 33 minut jízdy.
Dispozice: Se třemi ložnicemi, obývacím pokojem a samostatnou kuchyní, komorou nabízí dům dostatek prostoru pro větší rodinu. Díky dvěma podlažím zde najdete komfortní životní prostor pro každého člena rodiny. Dům je v dobrém stavu, což znamená, že noví majitelé nemusí řešit žádné závažné renovace a opravy. Je částečně podsklepený.
Plocha: Celková zastavěná plocha domu činí 220 m. Užitná plocha domu je však více než 220 m2. Navíc, pozemek o rozloze 1025 m poskytuje dostatek místa pro relaxaci pod stínem pergoly nebo v krásné okrasné části zahrady. V části zahrady určené pro využití najdete skleník a mnoho záhonů s ovocem a zeleninou pro zahradní nadšence.
Vytápění a IS: Tato nemovitost je vybavena kotlem na topný olej dodávaný renomovanou firmou NRG, což zajišťuje účinné vytápění během zimních měsíců. Dále je na pozemku vlastní vodovodní vrt a také další studna na užitkovou vodu, odpad je sveden do septiku.
Celkově lze říci, že tento rodinný dům v obci Líšina nabízí bezpečně venkovské prostředí pro vaši rodinu. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.
Koupi RD lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi vyřídíme.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7934518
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Číslo zakázky: SF6523
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Líšina, okres Plzeň-jih
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 220 m2
Obytná: 220 m2
Užitná: 220 m2
Zastavěná: 220 m2
Pozemku: 1025 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Sklep: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí