nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 70 m2

Obětí nacismu, Cheb, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 470 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1, který se nachází na adrese Ulice Obětí nacismu v Chebu. Tento cihlový objekt je ve velmi dobrém stavu a nabízí vám příjemné a pohodlné bydlení. Byt je částečně vybaven, což budoucím majitelům umožní ho zařídit dle svého vkusu a potřeb. Nachází se ve 4. patře z celkových 4 podlaží objektu. Podlahová plocha bytu činí 70m². Byt prošel před 5 lety kompletní rekonstrukcí. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel. K bytu náleží prostorný balkon, který zaručuje naprosté soukromí, je ideální k odpočinku a relaxaci a dále část půdního prostoru s možností mezonetové výstavby.

Tato nemovitost nabízí skvělou polohu v příjemné části obce Cheb. Okolí je klidné a plné zeleně, což zaručuje klidné a příjemné bydlení. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Budeme rádi, pokud vám můžeme poskytnout další informace a domluvit prohlídku, která vám umožní se přesvědčit o výhodách tohoto bytu. Těšíme se na vaši zprávu nebo telefonát. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 470 000 Kč
ID inzerátu: 7934471
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7574
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Obětí nacismu, Cheb, okres Cheb
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 70 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 4. podlaží
Plyn: ano