nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 80 m2

Partyzánská, Bochoř, okres Přerov

2 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízím k prodeji útulný rodinný dům v obci Bochoř s dispozicí 2+1. Obytná plocha domu je cca 80 m2. Celková plocha pozemku činí 357 m2.

Dům se nachází v klidné ulici, mimo hlavní tah, a je postaven ze smíšeného zdiva. V části do dvora je dílna s místnosti na nařadí a kotelna. Topení je zajišťováno elektrickým kotlem do ústředního topení a ohřev vody je  bojlerem.

Podlahy jsou betonové s linoleem v kuchyni a obývacím pokoji, kobercem v ložnici a dlažbou v chodbě a sociálním zařízení. Okna jsou plastová a střešní krytina je z eternitových šablon. Vstupná dveře i dveře do dvora jsou s bezpečnostními prvky. Odpad je sveden do kanalizace. Elektické rozvody a voda jsou v původním stavu.

Dům není napojen na plyn, ale vede v ulici před domem, tudíž je možnost připojení. V podkroví je možnost rozšířit bydlení na plochu cca 73 m2. Parkování je možné před domem na ulici. Dvůr lze využít k posezení a odpočinku. Za dvorem se nachází zahrada o ploše 153 m2.

Součástí prodeje je také řadová garáž o velikosti cca 16 m2 s celkovou plochou pozemku 43 m2. Garáž se nachází na ulici Na Dílech, cca 900 m pěšky od domu a je vybavena elektřinou.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Rád Vám také bezplatně zajistím konzultaci s hypotečním specialistou s mnoholetou praxí. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 800 000 Kč
ID inzerátu: 7934421
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19967
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Partyzánská, Bochoř, okres Přerov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 80 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Řadový
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí