nezadáno
ne

Prodej rodinného domu

Dolní Hořice, okres Tábor

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 190 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena je včetně provize a služeb RK

Rodinný dům – chalupa na klidném místě, s pěknou, rozlehlou zahradou, v půvabné krajině Toulava.Rodinný dům – chalupa na klidném místě, s pěknou, rozlehlou zahradou, v půvabné krajině Toulava.
Rodinný dům (s číslem popisným) se nachází na vlastním, oploceném pozemku o celkové výměře 1.394 m2. Jeho užívání je možné pro trvalé bydlení, nebo pro rekreaci. Dům byl postaven okolo roku 1940, byl však důkladně rekonstruován: střecha (vč. krovů, latí, prken), okna, izolace proti zemní vlhkosti, podlahy, stěny, fasáda, rozvody vody, odpadů, elektřiny… Dispozice: v přízemí je vstupní předsíň, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, místem na pračku a toaletou, technická místnost – sklad. V podkroví je prostorná půda. Okna jsou dvojitá dřevěná, v předsíni, koupelně a tech. místnosti je dlažba, v obytných místnostech je podlaha dřevěná, lakovaná. Dům je vytápěn ústředním topením s elektrokotlem, navíc jsou v obývacím pokoji krbová kamna, v kuchyni kuch. sporák na dřevo, v koupelně je podlahové topení. Dům má zajímavý způsob větrání – na solární pohon, funguje bezobslužně, tj. i v době nepřítomnosti. K dispozici je internet. IS: voda z obecného vodovodu, 2x vlastní studna, septik, elektřina 230/400 V. PENB – třída G (průkaz se připravuje). Vedle domu je dílna – sklad. Na pozemku se dále nachází stavba – stodola, sklad dřeva (s číslem popisným!) o výměře cca 50 m2. Zahrada je rozlehlá, na rovině, jsou zde ovocné stromy, okrasné keře, místo pro posezení. Uspořádání domu a zahrady zajišťuje dostatek soukromí. Příjezd k domu je bezproblémový, po asfaltové komunikaci, poslední část je travnatá – vše ve vlastnictví obce, je zde možné parkování, i na vlastním pozemku.
Lokalita: Prasetín je místní částí obce Dolní Hořice, nachází se 16 km východně od Tábora a 90 km jižně od Prahy s velmi dobrou dostupností po D1 a E55. K dispozici je v místě autobus, vlak je vzdálen 4 km (Pořín). Základní občanská vybavenost je v Pacově - 9 km, veškerá pak v Táboře, restaurace je v Obratani – 4 km. V blízkém okolí jsou cyklostezky, v zimě běžecké tratě, hrad Kámen, skiareál Křemešník, přírodní park Polánka s rozsáhlými lesy, ZOO Tábor, aquapark, Chýnovské jeskyně, lesy (houbařský ráj), oblast Toulava… V případě zájmu Vám zprostředkujeme sjednání hypotéky, právní servis, úschovu finančních prostředků.

Celkem: 4 190 000 Kč
ID inzerátu: 7934146
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Dolní Hořice, okres Tábor
Kategorie: Rodinné domy