nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 75 m2

Osvobození, Orlová, Lutyně, okres Karviná

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 400 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně Vám nabízím k prodeji družstevní byt 4+1 o velikosti 75 m2 v lokalitě Orlová - Lutyně na ulici Osvobození. Byt je v původním stavu, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si byt dle svým představ a vkusu. Na podlahách v předsíni, kuchyni a obývacím pokoji je plovoucí podlaha v dekoru dřeva. v Ostatních místnostech jsou původní dřevěné podlahy, na kterých byly koberce. Kuchyňská linka je dřevěná, bez digestoře a el. trouby. Linka je vybavena pouze nerezovým dřezem a baterií. Byt se nachází v klidné části obce Orlová - Lutyně, v které je spousta zeleně s nádhernými výhledy do okolí. Dům prošel kompletní revitalizací - nová střecha, vchody, plastové okna, topení, nové vymalované chodby, stupačky atd. V domě je výtah a
během roku 2024 se budou dělat nové balkony. Koupelna a WC zvlášť. V koupelně je rohová vana.
Jednotka se nachází ve 4NP/ze 7NP. Okolo domu jsou k dispozici parkovací místa na auta, Prostor na hraní pro vaše děti nebo domácí mazlíčky. K bytu náleží sklep o velikosti 2 m2. Byt je družstevní, nelze převést do osobního vlastnictví a je součástí panelového domu. V Orlové - Lutyni najdete obchody, mateřskou a základní školu, lékaře, Autobusová zastávka se nachází nedaleko domu.
Náklady na bydlení: 4.462 Kč + elektrická energie a plyn (pouze na vaření).

Pokud by jste chtěli pomoci s vizualizací, rekonstrukcí a realizaci Vaší přestavby, jsme Vám schopni vše zajisti dle domluvy a zadaní. taktéž Vám můžeme pomoci s financováním samotné koupě včetně rekonstrukce. Byt je k dispozici ihned. Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky nebo osobně na samotné prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 400 000 Kč
ID inzerátu: 7934126
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 4226
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Osvobození, Orlová, Lutyně, okres Karviná
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 75 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano