nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 150 m2

Brniště, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 254 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně právního servisu a advokátní úschovy za celý obchodní případ.

Nabízíme k prodeji rodinný dům ve špatném stavu určený spíše ke strhnutí, ale na atraktivním pozemku pro bydlení v klidné části obce Brniště v okrese Česká Lípa. Tento pozemek o celkové velikosti 814m² nabízí nejen dostatek prostoru pro stavbu Vašeho nového vysněného domu, ale také možnost vytvoření zahrady či příjemného posezení na terase.
V současné době stojí na pozemku starý dřevěný dům, částečně zděný a s kůlnou. Oprava tohoto domu je sice možná, ale ekonomicky bude nerentabilní. Zastavěná plocha domu spolu s nádvořím je 236m².

V okolí nemovitosti se nachází veškerá občanská vybavenost, kterou můžete potřebovat pro každodenní život. V blízkosti se nachází škola a školka, což oceníte v případě, že máte rodinu. Pošta a obchod Eso market jsou také v dosažitelné vzdálenosti, což Vám usnadní každodenní nákupy.

Přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem, což znamená, že nemusíte mít starost s hledáním alternativních zdrojů vody. Elektrický proud je zde již připraven a disponuje napětím 230 V, 400 V. Kanalizace není.

Příjemné prostředí obce Brniště je garantem Vašeho spokojeného bydlení.

V případě zájmu o tento pozemek mě neváhejte kontaktovat.
Mám připraveno financování pro tento dům s pozemkem. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 254 500 Kč
ID inzerátu: 7933977
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 3075
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Brniště, okres Česká Lípa
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: špatný
Užitná: 150 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano