nezadáno
ne

Pronájem rodinného domu, 100 m2

Múdrá, Ratíškovice, okres Hodonín

14 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu (+energie)

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem rodinného domu v klidné části obce Ratíškovice, vzdálené cca 10 km od města Hodonín a cca 12 km od města Kyjov.

Rodinný dům je o dispozici 3+1 a celkové obytné ploše cca 100m. Při vstupu do domu se dostanete do vstupní chodby, odkud pokračujete do kuchyně ( vybavení: ledice, myčka, jídelní stůl a židle, televize, elektrické krbové kamna), dále jsou k dispozici dva samostatné pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem a wc, spižírna, další samostané wc v chodbě a obývací pokoj ( vybavení: obývací stěna, sedací souprava). Z obývacího pokoje se dostanete přímo na zahradu. Podrobnější znároznění dispozice najdete v přiloženém půdoryse ve fotogalerii.

V pokojích je možné po domluvě s aktuálními nájemníky nechat také manželskou a dětskou postel.

Koupelna i kuchyně jsou vybavena podlahovým vytápěním. Zbylá část domu je vytápěna ustředním plynovým topením. Zálohy na energie budou hrazeny ve výši 7 000,- Kč ( topení, elektřina, voda, internet, rozhlas, televize a svoz odpadů).

K domu dále patři prostorná garáž pro parkování auta nebo uložení věci a také vlastní zahrada. Majitelé preferují zájemce bez zvířat.

Při podpisu nájemní smlouvy je požadována platba vratné kauce ve výši dvou nájmů tj. 28 000,- Kč. Provize realitní kanceláře je hrazena ve výši jednoho nájemného tj. 14 000,- Kč. K platbě provize bude také účtováno DPH.

V případě zájmu o více informací, nebo sjednání nezávazné prohlídky kontaktujte přímo realitní kancelář. Ev. číslo: 641750.

Celkem: 14 000 Kč
Poznámka k ceně: (+energie)
ID inzerátu: 7933957
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 641750
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Múdrá, Ratíškovice, okres Hodonín
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 100 m2
Užitná: 100 m2
Zastavěná: 134 m2
Pozemku: 466 m2
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Počet bytů: 1
Sklep: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí