nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 154 m2

Jano Köhlera, Prostějov, Vrahovice, okres Prostějov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize

Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou a bazénem v Prostějově Vrahovicích.

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovoluji nabídnout ke koupi rodinný dům v Prostějově, místní části Vrahovice. Dům je řadový dvoupodlažní s rozlehlou zahradou. Celková výměra pozemku je 1153 m2. Parkování pro 2 auta v průjezdu.

Dům je situován v klidné části obce, dostupný po asfaltové příjezdové komunikaci na rovinatém pozemku. Za zahradou protéká říčka Romže.

Dům je dispozičně řešen jako 5+1 s podlahovou plochou 154 m2 se samostatnou koupelnou a 2 samostatnými toaletami. Lodžie směřující na východ má plochu 5 m2. Průjezd má podlahovou plochu 26 m2.

Uspořádání: v přízemí je vstup se zádveřím, schodišťová hala, kuchyně s jídelní částí a spíží, obývací pokoj a WC. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu směřující na západ. Terasa je kryta elektricky stahovatelnou markýzou. Ze schodišťové haly se dá projít do průjezdu. V patře jsou 4 ložnice, koupelna s vanou i sprchou, WC, lodžie a vstup na půdu. Půda je prostorná, možnost dalšího využití.

Na terasu navazuje udržovaná zahrada se zahradním domkem na nářadí, betonovým krbem, altánkem a zapuštěným bazénem. Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy i okrasné dřeviny.

Dům je postaven z tvárnic siporex. Střecha s dřevěným krovem a s pálenou cihelnou krytinou. Okna jsou plastová, vrata v průjezdu hliníková. Vnitřní dveře dřevěné.

Dům je napojen na všechny sítě, tedy elektřinu, plyn, vodovodní řad a obecní kanalizaci. Má také samostatnou studnu, ze které je proveden rozvod do zahrady. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický ohřívač se zásobníkem teplé vody a dále průtokový plynový ohřívač.

V obci kompletní infrastruktura. V blízkosti základní škola, sportoviště, zastávka MHD.

Pro více informací a prohlídku volejte makléře Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 990 000 Kč
ID inzerátu: 7933956
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19875
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Jano Köhlera, Prostějov, Vrahovice, okres Prostějov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 154 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Plyn: ano