nezadáno
ne

Prodej penzionu, 218 m2

U Jánského dvora, Břeclav, okres Břeclav

8 499 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně provize a právních služeb.

Nabízíme k prodeji luxusní nemovitost vhodnou k provozování penzionu v Břeclavi.
Dům je nepodsklepený, po celkové rekonstrukci, vytápění je krbovými kamny s vyvedenými průduchy do všech místností nebo kondenzačním kotlem, který slouží i k ohřevu teplé vody. K domu náleží velmi prostorná garáž a 2 parkovací místa před domem.
Dům o dispozici 5+1 má zastavěnou plochu 218m². V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ze které je východ na krytou terasu. Dále velká koupelna s WC. V obytném podkroví domu jsou 4 pokoje s prostornou koupelnou a WC. Z pokojů je krásný výhled do udržované zahrady. V domě, který je napojen na veškeré inženýrské sítě, je vybudováno i domácí fitcentrum.
Provozní náklady nemovitosti jsou velmi nízké. Do domu je přístup ze dvou stran. Své kouzlo má udržovaná zahrada s okrasnými stromy a zahradní chatkou se samostatným vchodem. Dům se nachází ve velmi žádané lokalitě v blízkosti nájezdu na D1. Je vhodný jak k bydlení pro rodinu, tak i na investici jako penzion. Nemovitost se prodává kompletně zařízená. Hypotéku lze převzít (úrok hypotéky 1,69 %), ale nemusí se. Cena včetně provize a právních služeb. V případě zájmu Vás rádi provedeme nezávaznou prohlídkou, zodpovíme veškeré vaše doplňující otázky a pomůžeme zajistit výhodné financování naším smluvním partnerem. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 8 499 000 Kč
ID inzerátu: 7933775
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19898
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: U Jánského dvora, Břeclav, okres Břeclav
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Penziony
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 218 m2
Zastavěná: 218 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí