nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 68 m2

Tichá, Česká Ves, okres Jeseník

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nabízíme prodej bytové jednotky 3+1 po úpravách ve 3. nadzemním podlaží, CP 68m2 + garáž 14m2, obec Česká Ves, ul. Tichá 43, okres Jeseník. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s krásnou okolní přírodou a dobrým vybavením obce (školka, škola, sportovní vybavení atp.) .

Jedná se o RD okálového typu o dvou bytových jednotkách - předmětem prodeje je prohlášením vlastníka vymezená samostaná bytová jednotka 3+1 o CP 62m2 ve 3.NP + sklep předělaný na prádelnu 6m2 v přízemí + garáž 14m2 v přízemí s el. otvíráním stropních vrat zn. Kružík a novou dlažbou na vjezdu.

Dispozice - zádveří/chodba (samostatné vstupy do všech místností), obývací pokoj s možností umístění mobilní klimatizace (mobilní klima. v ceně), kuchyň, 2x pokoj/ložnice, koupelna s vanou, samostané WC. V přízemí je vlastní sklep předělaný na prádelnu (vč. pračky) a vlastní garáž. V domě je k dispozici prostorná společná kolárna.

Nízké náklady na bydlení - byty jsou v domě vytápěny centrálně společným plnynovým kotlem, ohřev vody je řešen el. boilerem (vše umístěno v přízemí domu). V domě je zatím ještě i nevyužitá půda, která je v id. spoluvlastnctví s vlastníkem druhého bytu (aktuálně se využívá jako úložný prostor).

Byt je po kompletní a vkusné rekonstrukci, plastová okna, dům je zateplený, střecha sedlová (pálené tašky), za domem je k dispozici zahrádka, která je v nájmu od obce.

Krásná okolní příroda a spousta vyžití v blízkém okolí - cyklistika, tenisové kurty, fotbalové hřiště, krytý bazén, v zimě běžky, sjezdovky atp.. Obec Česká Ves získala v letošním roce zasloužené druhé místo v soutěži Vesnice roku Olomouckého kraje.

Doporučujeme i jako horský byt s možností využití lázeňských procedur v nedalekých lázní v Jeseníku atp.!

Více informací v RK (finální cena, termíny prohlídek atp.).

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7933739
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Tichá, Česká Ves, okres Jeseník
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 68 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí