nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 55 m2

Brandlova, Hodonín, okres Hodonín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 150 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize a právních služeb.

Nabízíme Vám na prodej byt 2+1 s lodžií a spacím koutem v Hodoníně na adrese Brandlova 119. Tento prosluněný byt se nachází ve třetím patře v bytovém domě na sídlišti Rudolfa Filipa. V okolí domu jsou dostupné všechny služby a jako bonus přes silnici je areál Lázní Hodonín s lázeňským parkem a okresní nemocnice. V blízkém okolí domu je také škola, školka, dětské hřiště, obvodní lékař i knihovna. Kousek od domu je také autobusová zastávka trasy Kyjov - Hodonín, i zastávka MHD.
Byt prošel rekonstrukcí v roce 2013 (nové zděné jádro, koupelna s WC, podlahy i obložkové dveře). Dům je zateplený s plastovými okny, jsou zrekonstruované také stoupačky vody, odpadů, vstupní dveře a jak jsem již uvedl zrekonstruovaný je také výtah.
Dispozice bytu: Za dveřmi je chodba, ve které jsou na míru vyrobené prostorné skříně. V zádveří je vstup do koupelny s rohovou vanou a WC. Z chodby vpravo se dostanete do kuchyně s jídelním koutem a do dětského pokoje. Vlevo pak do obývacího pokoje s prostornou, zrekonstruovanou lodžií. V obývacím pokoji je také vstup do šatny, která nyní slouží jako spací kout.
Tento byt nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v příjemné lokalitě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
S financováním koupě tohoto bytu Vám rádi pomůžeme. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 150 000 Kč
ID inzerátu: 7933556
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19876
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Brandlova, Hodonín, okres Hodonín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 55 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 9
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano