nezadáno
ne

Prodej, chalupa, Malá Víska

Malá Víska, okres Beroun

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 440 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivní nabídka neobyčejné zděné chalupy - domku v malebné krajině Brdských lesů - v obci Malá Víska se zahradou kolem domu. Celková výměra oplocené parcely je 305 m2, z toho je 125 m 2 zastavěná plocha a nádvoří. Venkovská chalupa má k dispozici 2 místnosti (přiznané trámy), kuchyni a koupelnu s vanou a prosklenou verandu. V každé místnosti jsou umístěná funkční kamna na tuhá paliva, včetně koupelny, kde je i elektrický boiler.
Obrovský potenciál má půdní prostor, kde lze domek rozšířit o další patro půdní vestavbou. Po menších úpravách je možné využívat i k celoročnímu bydlení. V části chalupy jsou 2 další místnosti sloužící k uskladnění. Chalupa je navíc částečně podsklepena. Parkovat je možné před domem ale i na pozemku. Vytápění je zajištěno akumulačními kamny a kamny na tuhá paliva, voda je zajištěna z obecního vodovodu a elektřina je též zavedena.
Obec Malá Víska se nachází v okrese Beroun, kraj Středočeský, 7 km jižně od města Hořovice. Malá Víska je pohorská obec, dříve Malé Vísky, protože Kostelík zahrnuje dvě vesničky vzdálené asi 300 metrů od sebe v nadmořské výšce 552 metrů. Obec je otevřená na sever, východ a západ. Nedaleko se nachází Záskalská Přehrada. Doprava: v obci je autobusová zastávka, autem jste 30 minut jízdy od Berouna nebo Plzně.
Domy dolní Malé Vísky se kupí kolem návsi se zvoničkou, a domy v horní Malé Vísce kolem návsi s rybníčkem a podél dvou úzkých a nepravidelných uliček. Dominantou horních Vísek je budova bývalé školy, kde se v současné době nachází Obecní úřad. Vsí protéká živý potůček, jenž pramení v lesní studánce na „Belu“ asi 300 metrů na jih od vsi. Teče k Neřežínu, kde se vlévá do Červeného potoka.

Celkem: 2 440 000 Kč
ID inzerátu: 7933311
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7564
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Malá Víska, okres Beroun
Kategorie: Chaty a chalupy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 250 m2
Zastavěná: 125 m2
typ: kamenný
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Elektřina: ano