nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 48 m2

Česká, okres Brno-venkov

14 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + dvě parkovací stání 2.000,- Kč + vyúčtovatelná záloha (voda 350,- Kč/osoba + elektřina 3.500,- Kč) + internet

Hledáte bydlení nedaleko samotného města Brna? Chcete to mít blízko do přírody, ale zároveň potřebujete dobrou dostupnost autem, vlakem či MHD? Aktuálně Vám nabízím k pronájmu novostavbu z roku 2020 v dispozici 2+kk s balkonem i dvěmi venkovními parkovacími stáními, a to v obci Česká, okr. Brno-venkov, s nastěhováním možným klidně ihned!

Jednotka o podlahové ploše 48 metrů čtverečních se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby z roku 2020 (výtah v domě není). Skládá se z chodby, kde je spousta prostoru na umístění věšáků a botníku. Z chodby se dostaneme do kuchyně spojené s jídelnou a obývacím pokojem, která je zařízena kuchyňskou linkou na míru a všemi spotřebiči (vestavná lednice a mrazák, čtyřplotýnková varná deska, digestoř a elektrická trouba) a má výměru 25 metrů čtverečních. Z kuchyně je přístupný balkon o výměře 6 metrů čtverečních. Ložnice o výměře 12 metrů čtverečních je zařízena prostornou vestavěnou skříní se zrcadlem, která pojme opravdu hodně věcí a je přístupná z chodby. Koupelna společně s WC je přístupná také z chodby a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, skříňkou pod umyvadlem, zrcadlem a splachovacím WC. Přípojka na pračku a dostatek místa na sušičku je v technické místnosti. Jednotka se pronajímá jako nezařízená, tudíž si ji můžete vybavit podle svých vlastních představ. K dispozici je i společný sklep a venkovní parkovací stání pro dvě auta. Jednotka je nově bíle vymalovaná a v kuchyni s obývacím pokojem je položená nová podlaha.

Měsíční nájem činí 14.500,- Kč + dvě parkovací stání přímo v areálu před domem 2.000,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie (voda 350,- Kč/osoba + elektřina 3.500,- Kč) + internetové připojení si Nájemce řeší sám na svůj vlastní náklad. Požaduje se vratná jistota ve výši 31.000,- Kč. Provize za zprostředkování je 14.500,- Kč + DPH 21 %. Byt je k nastěhování dle domluvy, k dispozici je ihned, stěhování tedy čím dříve, tím lépe.

V obci Česká naleznete základní občanskou vybavenost. Cca 5 minut chůze od bytu se nachází Česká; železniční stanice (přímé spojení cca 20 minut do Brna na Hlavní nádraží).

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 14 500 Kč
Poznámka k ceně: + dvě parkovací stání 2.000,- kč + vyúčtovatelná záloha (voda 350,- kč/osoba + elektřina 3.500,- kč) + internet
ID inzerátu: 7933122
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0817
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Česká, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+kk, Do 15000 Kč
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 48 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Lokální elektrické
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí