nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 77 m2

Nížkovice, okres Vyškov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 930 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně odměny RK a právního servisu

Představte si domov, kde je harmonie, klid a současně pulsující život v dosahu. Tento skvostný 3+1 byt v malebných Nížkovicích, okres Vyškov, je místem, kde se tyto světy potkávají. Prostor a moderní design domova je útočiště pro ty, kteří vyhledávají klidné kraje, ale zároveň touží po snadné dostupnosti do metropole. Vyškov a Brno jsou jen kousek, pouhých 28 km cesty.

Nachází se ve třetím podlaží cihlového domu, zahrnujícího celkem 77 m2 čistého komfortu na pozemku 754 m2. A aby toho nebylo málo, máte k dispozici i vlastní garáž a sklep.

Vstoupíte do tohoto bytu a ocitnete se v nádherném prostoru, kde dominují pastelové barvy, vytvářející hřejivou atmosféru. Před dvěma lety, prošel tento byt kompletní proměnou nové podlahy, stěny a okna, nový plynový kotel, stupačky, dveře a zateplené sklepy a balkony.

Procházíte předsíní se šatnou a následně se ocitáte v jednom ze tří pokojů. Kuchyň o velikosti 11 m2 je vybavena novou kuchyňskou linkou a prostornou jídelnou pro rodinné večeře. Obývací pokoj o rozloze 20,5 m2 je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Další dva pokoje o plochách 16 m2 a 12 m2 jsou dokonalými útočišti pro klid a soukromí.

Pokud si představujete svůj nový domov plný moderního stylu, v tiché lokalitě, ale s blízkostí města, tento byt v Nížkovicích je právě pro vás. Neodkládejte to na zítřek, domluvte si prohlídku tohoto úžasného bytu ještě dnes a zavolejte si o termín prohlídky. S financováním Vám rádi poradíme. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 930 000 Kč
ID inzerátu: 7932989
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0444
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Nížkovice, okres Vyškov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 77 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Lokální plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano