nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 239 m2

Sudice, okres Blansko

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 484 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně odměny RK a právního servisu

Máte zájem o bydlení v rodinném domě, který je připravený k okamžitému nastěhování? Představujeme Vám nadstandardně vybavený dům s dispozicí 4+1, jenž nabízí komfortní bydlení v moderním stylu na celkové podlahové ploše 224 m2 a klidné lokalitě obce Sudice u Boskovic v Jihomoravském kraji.

Při vstupu do domu Vás uvítá prostorný obývací pokoj vybavený krbem v šedavém odstínu s podlahovým topením, které zaručí příjemné teplo v chladných měsících. Součástí obývacího prostoru je také moderní kuchyňská linka v bílém lesku, která potěší každého milovníka vaření. Celý prostor je propojený velkým francouzským oknem s okrasnou zahradou, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu. Terasa s posezením je jako stvořená pro grilování s přáteli nebo pro odpolední relaxaci u vyuzené ryby s vlastní udírny.

Dům dále disponuje třemi prostornými ložnicemi, které se nachází v horním patře domu a jsou ideální pro rodiny s dětmi. K dispozici jsou také dvě koupelny a samostatné WC s bidetem. Technická místnost je vybavena pračkou, sušičkou, elektrokotlem a boilerem.

Tento domov je navržen s důrazem na detail, jeho noví majitelé se zde budou cítit pohodlně a uvolněně. Veškeré vybavení domu je součástí prodeje, takže se nemusíte starat o další zařizování.

Obec Sudice je ideální pro rodiny s dětmi. Najdete zde mateřskou a základní školu a obec podporuje mladé rodiny různými příspěvky k narození dítěte, při nástupu do 1.třídy i na mimoškolní kroužky. Obec Sudice je pár minut od Boskovic, 30minut od Blanska a 45minut od Brna.

Nabízený rodinný dům je v perfektním stavu a jeho cena je konečná už Vás nečekají žádné jiné výdaje jen se nastěhovat. Tato nemovitost Vás jistě nadchne svými kvalitami a možnostmi, které nabízí. Neváhejte a zavolejte si pro více informací a domluvte si osobní prohlídku. Šebestová reality - reality s citem pro domov.

Uchopit tuto příležitost je správný krok k Vašemu novému domovu! Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.148/2007 Sb.. Energetická náročnost budovy: 4 kWh/m2 za rok.

Celkem: 10 484 000 Kč
ID inzerátu: 7932988
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0529
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Sudice, okres Blansko
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 239 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano