nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 48 m2

Pražská, Liberec, Liberec III-Jeřáb, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 997 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize RK a právního servisu

Nabízím Vám ke koupi byt 2+kk s výměrou 48 m2 v centru Liberce s potenciálem okamžitého zisku.

Hned za dveřmi bytu se nachází prostorná předsíň (4,2. m2), která poskytuje dostatek místa k vestavění velké šatní skříně, kam můžete uložit všechno sezónní vybavení, které zrovna nepotřebujete a nebude Vám nikde překážet. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem (dohromady 25 m2) a je zde spousta možností, jak celý prostor uspořádat. Z obývacího pokoje je přístup do koupelny s vanou (téměř 5 m2) i do. ložnice (13,6 m2). V ložnici jsou hned tři nadprůměrně vysoká okna, poskytující ráno dostatek slunce, a tak se Vám bude vstávat mnohem lépe.
V celém bytě je udržovaná dlažba, je vytápěn plynovým kotlem umístěným v prostoru kuchyně a pračku je možné umístit taktéž do prostoru kuchyně, kde najdete přívod vody a odpad.

Občanská vybavenost v místě je opravdu bezkonkurenční, nabídka obchodů, restaurací, barů či kaváren je zde nepřeberná. To nejlepší z místních podniků jsme Vám umístili do tabulky na webové stránky nemovitosti: realitnisrdcar.cz/nemovitosti/prazska202

V případě zájmu o tuto nemovitost mě neváhejte kontaktovat na e-mailu či telefonu. Zašlu Vám následně informační e-mail společně s PDF brožurou, kde naleznete další doplňující informace. Budu se moc těšit na setkání na prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 997 000 Kč
ID inzerátu: 7932932
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0258
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Pražská, Liberec, Liberec III-Jeřáb, okres Liberec
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 48 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Lokální plynové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano