nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 87 m2

Dříteň, okres České Budějovice

3 660 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v obci Dříteň. Obec Dříteň se nachází v malebné krajině s plnou občasnou vybaveností a skvělou dopravní dostupností, v obci žije cca 1700 obyvatel a nachází se pouze 21km od Českých Budějovic, 11km od Týna nad Vltavou a 13km od Hluboké nad Vltavou.

Byt je o dispozici 4+1 a výměru má 87m2. Byt se skládá ze 3 samostatných pokojů (14,4m2, 9,2m2, 12m2) , obývacího pokoje o výměře 20m2 a kuchyně o výměře 11m2, koupelny s toaletou. Vstupní hala a spojovací chodba je dostatečně široká pro případnou instalaci vestavěných skříní. K bytu patří 2 balkony, každý o výměře 4m2 a sklepní kóji o výměře 3m2. K bytu navíc patří garáž, která je přímo v přízemí domu a má výměru 18m2. Do garáže je zapojena elektřina, přímo před vraty garáže je další parkovací stání. Jedná se velmi dobře dispozičně řešený byt s dostatkem prostoru.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí nové rozvody vody, opadů, elektřiny i topení. Nové laminátové podlahy i dveře. Dům je vytápěn dálkovým teplem z obecní kotelny na štěpku velmi příznivé náklady na provoz bytu i poplatky do fondu oprav jsou nízké. Celý dům také prošel rekonstrukcí jsou nová okna, opravena střecha, rozvody, stoupačky, dům je částečně zateplen a v současné době se připravují další rekonstrukční činnosti prostředky na tyto investice má SVJ z větší části naspořené.

V případě dalších otázek mě neváhejte kontaktovat a rád vám nemovitost ukážu, popř. pomohu se zajištěním financování. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 660 000 Kč
ID inzerátu: 7932745
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0215
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Dříteň, okres České Budějovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 87 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí