nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 356 m2

Mánesova, Česká Lípa, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dovoluji si vám nabídnout na prodej řadový rodinný dům, v Mánesově ulici v České Lípě, o dispozici 8+2 a celkové užitné ploše 356 m2, v klidné lokalitě nedaleko centra města.

Dům byl postavený v roce 1926, a je umístěný na pozemku o celkové výměře 305 m2.
Jedná se kompletně podsklepený cihlový dům se dvěma samostatnými byty, obytným podkrovím a půdou.

V suterénu domu (77 m2) je umístěno technické zázemí, kotelna, prádelna, dílna a další skladovací prostory.

V přízemí je umístěn byt 3+1 (84 m2) se samostatným vchodem, kde mimo třech pokojů a kuchyně je k dispozici koupelna, samostatná toaleta a komora. Ze společných prostor v přízemí je také vstup na zahradu umístěnou ve vnitrobloku za domem.

V patře je umístěn druhý byt 3+1 (93 m2) taktéž se samostatným vstupem, kuchyní s balkonem, třemi pokoji, koupelnou, samostatnou toaletou a komorou.

V podkroví domu (66 m2) jsou dále dva pokoje, samostatná toaleta, komora, a část půdy (30 m2) kde je dostatečný prostor pro vybudování dalšího pokoje a koupelny, tzn. dalšího samostatného bytu.

Nad stropem těchto pokojů je umístěna ještě další část půdy (30 m2), kterou lze případně využít pro vybudování dalšího pokoje, nebo úložných prostor.

Součástí této prezentace je také virtuální prohlídka, ve které si můžete celý dům detailně prohlédnout z pohodlí vašeho domova, nebo na telefonu.

Dům je postaven z cihelného zdiva, okna a dveře jsou plastová s izolačním dvojsklem. Okna do ulice jsou orientována na sever a okna do zahrady na jih. Střešní krytinu tvoří pálená keramická taška, jejíž výměna proběhla v roce 1987.

Vytápění zajišťuje v domě plynový kotel s ústředním rozvodem do radiátorů, který je společný pro celý dům. Každý byt má navíc samostatný plynoměr s přívodem na vaření, rovněž tak samostatný elektroměr. Ohřev vody má každý byt řešený samostatně elektrickým bojlerem.

Dům je dále napojený na přípojku vodovodu a kanalizace, k dispozici je také pevná telefonní linka pro připojení k internetu.

V blízkém okolí domu je k dispozici veškerá vybavenost, mateřská a základní škola, potraviny, supermarket Kaufland, lékárna, plavecký bazén, zimní stadión, autobusové a vlakové nádraží.

Pokud Vás dům zaujal, zavolejte mi a půjdeme se na něj společně podívat.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 900 000 Kč
ID inzerátu: 7932474
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0447
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Mánesova, Česká Lípa, okres Česká Lípa
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 356 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: V bloku
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano