nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 104 m2

Kamberk, okres Benešov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 127 250 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Kompletní právní servis vč. advokátní úschovy.

Potřebujete uniknout ruchu velkoměsta a užít si ničím nerušený klid? Čerstvý vzduch, k tomu jako bonus černočernou noc s milióny hvězd na obloze, které nikdy ve městě nevidíte. O probouzení se postará zdejší štěbetající ptactvo, které bude trylkovat každé ráno pokaždé jinak. Jet na chalupu znamená i aktivní odpočinek na kole po okolí a koupání v blízkých rybnících a koupalištích, nebo řece Blanici.
Po krásně prožitém dni si sednete u ohně a spolu s rodinou a přáteli si upečete například marinovaná vepřová žebra. K tomu všemu otevřete láhev skvělého vína a budete přemýšlet jak báječně prožijete následující den. A přesně takovou chalupu pro Vás mám!
Tento dům je na Podblanicku jeden z původních dvoupatrových, který má plnohodnotná patra.. Spodní kamenné patro tvoří sklep, dříve používaný pro chov zvířat. Horní patro je obytná část domu v dispozici 2+1. Ložnice, veliký obývací pokoj a průchozí kuchyně. Dům má novou dřevěnou terasu s výhledem do okolí. Ta byla zhotovena v dubnu 2021.
V domě najdete hlavní obývací místnost o velikosti cca 30 m2, která má okna na tři světové strany s lakovanou dřevěnou podlahu a dřevěnými okny. Dále je v domě kuchyň, předsíň, ložnice a koupelna. Všude tam je linoleum v dekoru dřeva. V každé místnosti najdete kamna na tuhá paliva. V koupelně si můžete postaru ohřát vodu zatopením v kotli pod zásobníkem vody. Nebo nově a pohodlněji v elektrickém boileru.
V kuchyni jsou kamna s troubou, udírna pro uzení specialit. Lednice, plynový sporák, který je na plynovou bombu, kuchyňský pult s dřezem a vodou. Příprava na zapojení varné desky na 400V je hotová.
V celém domě je nové elektrické vedení s platnou revizí a dokončují se nové rozvody vody. Můžete tak dům ihned plnohodnotně využívat.
Voda je do domu zavedena z nedaleké obecní studny a je vyčistěna UV světlem. Po dohodě je odkup vodárny a studny od obce možný. Splašková voda z WC zakončena septikem.
Dům má dva sklepy. Jeden velký, kde byla v dřívějších dobách chována hospodářská zvířata a pak menší kamenný s cihlovou klenbou pro uchovávání ovoce, vína atd..
Na obytnou část domu navazuje stodola. Naproti přes dvůr je další stodola s přístavkem pro zahradní techniku či jinak využitelný sklad.
Na zahradě najdete jednu hlavu vinné révy (sklizeň 2022 byla 22 litrů sladkého moštu), dva keře červeného rybízu, záhon plný jahod a květiny. Ohniště a sudy na dešťovou vodu. 
Trávit čas na této chalupě je možné celoročně. V okolí se nachází krásné lesy a okouzlující příroda Podblanicka. Výborné podmínky pro turistiku, houbaření nebo sběr borůvek.
Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči, chalupa je Vám ihned k dispozici!
Kupující neplatí provizi RK a vyřízení hypotéky má zdarma.
Na tento dům je možné čerpat dotace and #34;Oprav dům po babičce and #34;.
Uvedené velikosti a plochy jsou pouze orientační údaj. V inzerci jsou uvedeny přibližné údaje, nejedná se o skutečné velikosti ploch. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 127 250 Kč
ID inzerátu: 7932264
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0103
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Kamberk, okres Benešov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 104 m2
typ: kamenný
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano