nezadáno
ne

Prodej ubytovacího zařízení, 710 m2, Janov nad Nisou, Hraničná

Janov nad Nisou, okres Jablonec nad Nisou

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

cena u makléře

Zprostředkuji Vám koupi investičně zajímavé nemovitosti, v krásné krajině Jizerských hor, která nyní slouží jako plně funkční penzion s apartmány.

Současný vlastník nechal vypracovat projekt na přestavbu penzionu na moderní apartmány, na přestavbu je již vydáno stavební povolení. Projekt přestavby bude novému vlastníkovi v rámci prodeje této nemovitosti přenechán.

Penzion se nachází na vlastním rozlehlém a částečně zalesněném pozemku o výměře 4544 m2. Před penzionem je místo na zaparkování cca 15 automobilů a samostatně stojící garáž.

Penzion postavený v roce 1988, (zastavěná plocha činí 381 m2), je v udržovaném stavu. V posledních letech proběhla větší investice - nová plastová okna s izolačními trojsky, nové elektrokotle na vytápění budovy o výkonu 28 kW, nové boilery na ohřev vody o objemu 400 litrů, v části přízemí je nová elektroinstalace a topení v mědi. Také byla vybudována vodovodní přípojka a připojení na obecní kanalizaci. V místě je zaveden pevný kabelový internet.


Objekt penzionu je velmi rozlehlý a členitý.
V přízemí penzionu je technické zázemí nemovitosti, je zde kotelna s technickou místností, sklady, posilovna, toalety, dílna, místnost s přípravou na saunu nebo wellness. V přízemí je dále bar s jídelnou s kapacitou 34 míst, sdílená kuchyně, volnočasová herna. V přízemí se také nachází byt pro správce penzionu.

V prvním a druhém patře penzionu je celkem 8 apartmánů. Jeden z apartmánů byl kompletně zrekonstruován ve vysokém standardu, sestává z ložnice s manželskou postelí, obytné kuchyně s lůžkem, koupelny s WC a předsíně. Dalších 7 apartmánů má ubytovací kapacitu 4- 5 lůžek, a tyto jsou v původním udržovaném stavu s vlastním sociálním zařízením s vanou.
Aktuální celková kapacita ubytování je 37 lůžek. Z prvního patra je vstup na rozlehlou terasu s jižní orientací. Okolí penzionu nabízí klid a soukromí díky vzrostlým stromům. U penzionu lze využít ohniště či dětské hřiště.


Lokalita nabízí široké možnosti sportovního a rekreačního vyžití, v zimě především lyžařské areály a běžecké tratě. Nejbližší SKI Areál Bedřichov je vzdálen od penzionu 2 kilometry, v letních měsících lze kromě turistiky využít také Bike Park Tanvaldský špičák či bobovou dráhu.
V místě je obchod s potravinami, restaurace, pošta, další občanská vybavenost a větší škála obchodů v blízkém Bedřichově.
V případě zájmu Vám ráda zodpovím Vaše dotazy. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7932258
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0556
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Janov nad Nisou, okres Jablonec nad Nisou
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Zastavěná: 381 m2
typ: smíšený
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Terasa: ano
Voda: ano