nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 225 m2

Slup, okres Znojmo

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 6+1 ve Slupi. Předmětem prodeje je také pozemek o celkové výměře 968 m2 a celková zastavěná plocha činí ca. 392 m2. V zastavěné ploše je zahrnuta i stodola a původní přístřešek pro zvířata.
V přední části domu, s okny směrem do ulice, se nachází hlavní obytné místnosti, celkem 5 ložnic, s užitnou plochou ca. 97 m2. Dvě ložnice se nacházejí v 1. NP, 3 ložnice pak ve 2. NP. Směrem do dvora se nachází kuchyně s dalším pokojem, celkem s užitnou plochou téměř 27 m2. V každém patře nalezneme koupelnu, v přízemí samostatné WC, v patře je WC součástí koupelny. Vedle kuchyně se nachází spíž. Obě patra jsou propojena betonovým schodištěm. Součástí domu je také garáž, kotelna (přístupná ze dvora) a půdní prostor. Na dvoře se nachází studna a jímka.

Co se inženýrských sítí týká, dům je napojen pouze na elektřinu. Vodovodní a plynové vedení je však dostupné přímo před domem. Dům bohužel není již dlouhá léta užíván, z čehož vyplývá, že je vhodný k celkové rekonstrukci.

PENB se nyní zpracovává, proto uvádíme ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná.
Údaje budou průběžně aktualizovány.

Obec Slup se nachází 14 km jihovýchodně od Znojma. Je proslavená zejména díky technické památce vodního mlýna. V obci se nachází základní občanská vybavenost, avšak i možnosti sportovního a kulturního vyžití. Obcí např. prochází turistická Jižní stezka nebo Moravská vinná cyklostezka. Nalezneme zde mateřskou školu, školáci pak dojíždějí do sousedních Jaroslavic nebo do Znojma.

Pro více informací a případnou prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7931851
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Slup, okres Znojmo
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 225 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Řadový

Kontakt na prodejce nemovitostí