nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 250 m2

Požárnická, Třinec, Lyžbice, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

cena u makléře

Ve výhradním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v Třinci , na Kamionce , ve velice klidném místě , ale s dostatkem soukromí.
Nemovitost se nachází v žádané lokalitě města Třince , a je přístupný po obecní asfaltové komunikaci.
Součástí prodeje jsou pozemky o výměře 10907 m2,které se využívají jako zahrada, část pozemků ve výši 1209 m2 dle územního plánu města je určena na stavbu rodinného domu.
Na pozemcích se taktéž vyskytuje vodní plocha - jezírko, a vodní tok o výměře 327 m2.
Zbylá část pozemků - trvalý travní porost, na kterém již vyrostli náletoviny různých druhu stromů, takže poskytuje majitelům soukromí.
V blízkosti objektu je vybudován zapuštěný, zděný bazén.
Jedná se o RD částečně podsklepený ,se dvěma samostatnými vchody s přilehlou hospodářskou budovou , garáží , velkým dřevěným altánem s posezením a možností grilování.
Stavba vyžaduje celkovou vnitřní rekonstrukci.
V přízemí se nachází bytová jednotka 2+1 s koupelnou, komorou a WC.
V horní části objektu je jednotka 6+1+koupelna,WC,kterou lze rozdělit ještě na dva byty.
Větší rekonstrukce proběhla v 1968, před deseti léty byla vyměněná plastová okna ,a stavba se částečně zateplila ,i část střehy je částečně rekonstruována.
Objekt je vytápěn ústředním topením na tuhá paliva nebo na plyn. Je napojen na elektrické rozvody a vodovod+ vlastní studna.
Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií, průkaz k předmětné nemovitosti je v současnosti zpracováván.
Nemovitost nabízí široké využití – bydlení pro rodinu , alternativa rezidenční rodinné vily v kombinaci s prostory ke komerčnímu využití, firemní sídlo, využití pouze pro komerční účely, apod. .
Financování Vám zdarma vyřídí náš hypoteční specialista s dlouholetou praxí v oboru, za nejvýhodnějších podmínek na trhu.
Pro více informací nebo domluvu osobní prohlídky nemovitosti, nás kontaktujte, Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7931701
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19668
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Požárnická, Třinec, Lyžbice, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 250 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Samostatný