nezadáno
ne

Prodej chaty 64 m², pozemek 40 m², Ivančice-Budkovice, okres Brno-venkov

Ivančice, Budkovice, okres Brno-venkov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 970 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Šplouchání řeky, vůně lesa, a hlavně blahodárné ticho. To vše můžete získat zakoupením malebné chaty v obci Ivančice, místní části Budkovice, kterou nyní nabízíme k prodeji.
Chata na vlastním pozemku se nachází v chatové oblasti Jouřov, jen pár metrů od řeky Rokytná, jejíž zakroucené meandry vybízejí k odpoledním procházkám. A ačkoliv je objekt součástí dvojchaty, zastavěných 40m² nabízí svým obyvatelům úplný klid a soukromí.
Již při vstupu na vás zaručeně dýchne zdejší venkovská atmosféra, kterou umně dotváří všudypřítomné dřevo. Chata disponuje malou, ale plně vybavenou kuchyní s krbovými kamny, u nichž se můžete ohřát za chmurných deštivých dní. V podkroví se pak nacházejí dvě slunné ložnice s možností dobudovat ještě jednu.
Na pozemku najdete také ohniště, kde můžete za teplých letních večerů s celou rodinou pořádat táboráky či jen romanticky pozorovat hvězdné nebe.
Svými dispozicemi i lokalitou nabízí tato chata exkluzivní oázu klidu poblíž rušného Brna, která se hodí jako ráj pro dovádějící děti, útočiště pro zapálené rybáře či poklidné místo k odpočinku pro starší.
Pokud Vás nabídka zaujala, zavolejte mi a domluvíme se na termínu prohlídky. V případě zájmu Vám s kolegyní rádi pomůžeme s financováním za nejlepší úrokové sazby na trhu.

web nemovitosti: https://paveldanecek.cz/chata-budkovice

Celkem: 1 970 000 Kč
ID inzerátu: 7931682
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19605
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Ivančice, Budkovice, okres Brno-venkov
Kategorie: Chaty a chalupy
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 68 m2
Zastavěná: 40 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: V bloku
Terasa: ano
Voda: ano
Elektřina: ano