nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 154 m2

Kořenec, okres Blansko

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 375 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Atypický kruhový tvar výjimečného architektonického řešení, privátní spa a golfové hřiště téměř za dveřmi. Tak by se ve stručnosti dala charakterizovat prémiová nemovitost Vila Kořenec, zasazená do malebné přírody Drahanské vrchoviny. Chcete si užívat vlastní wellness, ničím nerušené výhledy z terasy nebo objevovat přírodní krásy Jihomoravského kraje? Váš vysněný prázdninový domov může být právě tady.

Proč si Vilu Kořenec zamilujete?
Netradiční kruhová vila navržená renomovaným architektonickým studiem
Vlastní wellness s finskou saunou, ochlazovacím jezírkem a vířivkou
Privátní golfová jamka přímo na Vašem pozemku
Prvotřídní vybavení – podlahové vytápění, kvalitní nábytek a skvělá zvuková aparatura

Realitní kancelář Reality pro radost ve spolupráci se společností Tuseca Vám umožní spoluvlastnit prémiové nemovitosti v lukrativních destinacích a užívat je bez starostí s jejich údržbou i úklidem a přitom s minimálními náklady na pořízení a provoz. Stanete se vlastníkem 1/8 nemovitosti Vašich snů. Užívat ji pak budete 1/8 roku, přesněji 44 nocí. Tedy přesně tolik, kolik potřebujete, abyste si svůj druhý domov naplno užili během zimní i letní dovolené a několika prodloužených víkendů. Pokud chcete užít nemovitost déle, s Tuseca můžete vlastnit třeba čtvrtinu nebo polovinu nemovitosti. Starosti se správou, úklidem a péčí o nemovitost za Vás po celou dobu Vašeho vlastnictví řeší společnost Tuseca.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím s důvěrou kontaktujte. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 375 000 Kč
ID inzerátu: 7931479
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19714
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Kořenec, okres Blansko
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 154 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný