nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 237 m2

Malá Morava, okres Šumperk

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 247 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Horský dům Zlatý Potok se nachází na úpatí Jeseníků vedle stejnojmenné vesničky. Svým nájemcům nabídne klidné, útulné a jedinečné místo v samém srdci panenské přírody Dolní Moravy. Díky svému zasazení vybízí v letních měsících k výletům či jízdě na kole. V zimě pak díky své poloze v téměř 700 metrech nad mořem k běžkování přímo od prahu Vaší domácnosti, nebo sjezdovému lyžování, které je do 10 minut autem. Horský dům zlatý potok je vždy přichystán
k odpočinku po náročném dni. Sledujte zářící západ slunce, popíjejte šampaňské v sauně nebo jacuzzi a zapomeňte tak na výzvy každodenního života.

Kvalitní zděný základ společně s dřevěnými obklady velmi dobře izoluje a snižuje tak náklady na vytápění i chlazení. Zajišťuje tak každodenní pohodu a spokojenost, díky které můžete hodit starosti za hlavu a užívat si čas se svými blízkými.

Highlights: Panenská příroda Jeseníků, sauna, vířivá vana, rozlehlá terasa
Interiéry: Kompletně vybaveno nábytkem, krb, podlahové vytápění
Exteriéry: Terasa, vrtaná studna, vířivá vana, retenční nádrže na dešťovou vodu
Technologie: Wifi, Alarm, Chytrá domácnost
Parkování: 3 venkovní parkovací místa

Realitní kancelář Reality pro radost ve spolupráci se společností Tuseca Vám umožní spoluvlastnit prémiové nemovitosti v lukrativních destinacích a užívat je bez starostí s jejich údržbou i úklidem a přitom s minimálními náklady na pořízení a provoz. Stanete se vlastníkem 1/8 nemovitosti Vašich snů. Užívat ji pak budete 1/8 roku, přesněji 44 nocí. Tedy přesně tolik, kolik potřebujete, abyste si svůj druhý domov naplno užili během zimní i letní dovolené a několika prodloužených víkendů. Pokud chcete užít nemovitost déle, s Tuseca můžete vlastnit třeba čtvrtinu nebo polovinu nemovitosti. Starosti se správou, úklidem a péčí o nemovitost za Vás po celou dobu Vašeho vlastnictví řeší společnost Tuseca.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím s důvěrou kontaktujte. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 247 500 Kč
ID inzerátu: 7931471
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19713
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Malá Morava, okres Šumperk
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 237 m2
Zastavěná: 237 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Samostatný