nezadáno
ne

Prodej bytu, 104 m2

Studentská, Praha, Dejvice, Praha 6

18 970 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej zrekonstruovaného, krásného, klasického dejvického bytu 5kk (104,9m2) se zachovanými původními prvky, vysokými stropy, balkónem orientovaným do klidného, soukromého vnitrobloku se vzrostlou zelení umístěného ve 3.podlaží cihlového domu v boční ulici v mimořádně žádané čtvrti s neopakovatelným geniem loci Dejvic. Výtečnou dostupnost do centra zajištuje minutovou pěší chůzí tramvajová zastávka a stanice metra Dejvická.

Dispozici prostorného a velmi světlého bytu 5kk ideálně orientovaného na východ a na západ tvoří prostorná jídelna s velkým oknem a příjemným výhledem do krásného, upraveného vnitrobloku a samostatný kuchyňský kout také s oknem do zeleně, další 4 pokoje (1 s balkónem), koupelna s podlahovým vytápěním, samostatná toaleta s umyvadlem a vstupní hala s vestavěným botníkem. K bytu patří také velký sklep 12m2.

Interiér je po kompletní rekonstrukci - elektrorozvody v celém bytě, rozvody vody i odpad, nové plynové vytápění plynovým kotlem, nová špaletová okna s izolačními dvojskly orientovaná do Studentské ulice, nová koupelna s velkoformátovou dlažbou v nadčasovém designu včetně koupelnového nábytku zhotoveného na míru, nová toaleta a bezúchytková kuchyňská linka v bílém dekoru.

Příjemná čtvrť Dejvice je domovem trendy kaváren a mezinárodních restaurací. Ambasády, univerzity a velká populace expatů dávají lokalitě mezinárodní atmosféru a zcela oprávněně patří k nejvyhledávanějším pražským adresám. Dejvice jsou oblíbenou rezidenční adresou v širším centru města, které na atraktivitě přidává těsný kontakt s přírodními lokalitami, především blízkou Stromovkou a Šáreckým údolím, pěšího dosahu Pražského hradu a kompletní občanská vybavenost (obchody, kavárny, divadla, restaurace, knihovna, školy, farmářské trhy).

Zajímává příležitost s možností rozšíření bytové jednotky do patra připojením půdního prostoru umístěného nad bytem v celkovém rozměru cca 90m2. ID nemovitosti HMA1723-0001.

Celkem: 18 970 000 Kč
ID inzerátu: 7931375
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1723-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Studentská, Praha, Dejvice, Praha 6
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 104 m2
Obytná: 104 m2
Užitná: 104 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 5. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Výtah: ano
Sklep: ano
Balkon: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí