nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 67 m2

Zátiší, Vranov nad Dyjí, okres Znojmo

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

cena u makléře

Nabízíme k prodeji v osobním vlastnictví byt o velikosti 3 + 1 na ulici Zátiší, Obec Vranov nad Dyjí, okres Znojmo.

Byt se nachází ve velmi dobrém technickém stavu a je zhotoven z kvalitních cihlových materiálů. Svojí dispozicí s neprůchozími pokoji a užitnou plochou 67 m² nabízí dostatek prostoru pro různé využití. Jako bonus jsou dva zděné sklepy, dohromady cca 7 m2.

Díky svojí výhodné poloze se můžete těšit na zájem potenciálních nájemníků, kteří ocení blízkost kulturního a turistického vyžití. Hlavně kouzelný zámek Vranov nad Dyjí, relaxační pohled na něj je možný z balkonu. Nebo z této výhody můžete těžit sami. V létě tu chce být každý a v zimě je tu energii dobíjející klid a pohoda. Parkování možné kolem domu, ulice je slepá.

Velice dobře a kvalitně stavěný a chytře řešený bytový dům má přivedenou plynovou přípojku, dá se tedy v bytě zařídit plynové topení. V současné době je topení řešeno elektrickým přímotopem, ohřev vody bojlerem. Při maximálním užívání bytu je celoroční spotřeba elektřiny přibližně 10 MWh. Nízký příspěvek do fondu oprav 500,- měsíčně, SVJ hospodaří bez úvěru.

Průkaz náročnosti budovy nebyl zpracován, proto uvádíme G.

Tato nemovitost nabízí příležitost pro investory, kteří hledají objekt se zajímavou návratností investice. Jedna z mála příležitostí koupit ve Vranově byt. V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7931140
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18982
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Zátiší, Vranov nad Dyjí, okres Znojmo
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 67 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano