nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 90 m2

Rybniční, Olomouc, Nedvězí, okres Olomouc

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

včetně právního servisu, poplatků,

Hledáte rezidenční bydlení? Nabízíme Vám moderní bydlení o dispozici 3+kk 87 m2 s balkónem ve 2.NP bytového domu jen 5 km od Olomouce. Bydlení v této části Neředína Vám nabídne soukromí s pozemkem a krytým parkovacím stáním pro dvě auta s pojezdovou bránou na ovládání. Bytová jednotka je velmi moderně a prakticky řešena.
Vstupní místnost, prostorný obývací pokoj spojený s jídelním koutem a nadčasovou kuchyní, která disponuje vestavěnou lednicí, myčkou, indukční deskou a designovou filtrovou digestoří. Z obývacího pokoje vstupujete do dětského pokoje s vestavěnou skříní a balkónem. Chodba, ve které se nachází velmi prostorná čtyřmetrová vestavěná skříň pro uskladnění sezónních a osobních věcí je velmi praktickou částí bytu. Z chodby dále vstupujete do prostorné ložnice, koupelny se sprchovým koutem s nikou, prostorem na pračku se sušičkou a samostatnou toaletu. K bytové jednotce náleží sklepní kóje.
Na pozemku je možnost posezení u šálku kávy s přáteli. Vytápění bytového domu zajišťuje plynový kotel v domě. Poblíž nemovitosti cca 100 metrů se nachází soukromá Zdravá anglická školka, obecní školka, fotbalové hřiště, venkovní workoutové hřiště, 5 minut autobusová zastávka, dálniční uzel Olomouc/Brno/Ostrava. Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře. Vyřizujeme financování. Energetická náročnost třídy:C Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7930974
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19657
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Rybniční, Olomouc, Nedvězí, okres Olomouc
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 90 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Sklep: ano
Plyn: ano