nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 82 m2

Mojmírova, Praha, Nusle, Praha 4

8 383 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám prostorný a světlý byt 2+kk o rozloze 82,7 m² v krásné lokalitě Prahy 4 – Nusle. K bytu náleží také sklep v suterénu domu a máte možnost zakoupit si garážové stání za cenu 800.000,- Kč.

Byt disponuje jednou ložnicí, moderní koupelnou s prostorným sprchovým koutem, samostatným WC, kuchyňským koutem propojeným s jídelním prostorem a obývacím prostorem, a předsíní.

Tou největší výhodou tohoto bytu je lódžie, která obklopuje celý byt. Tato lódžie vám poskytne úžasný výhled a možnost relaxace na čerstvém vzduchu přímo z vašeho bytu.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu ruky - nákupní centra, zdravotní a sportovní střediska, školy, školky, supermarkety, a dokonce i poštu.

Nusle jsou známé svou oblíbeností a krásou, a zároveň poskytují rychlou dopravu do centra Prahy (I.P. Pavlova - 10 minut tramvají). Zastávka tramvaje Náměstí Bratří Synků a vlaková stanice - Vršovice jsou pouhých 5 minut chůze.

Pokud hledáte pěkné bydlení s vynikající dostupností do centra, tento byt je právě pro Vás. Nuselská radnice je vzdálena pouze 6 minut chůze a zastávka tramvaje Horký pouhých 4 minut.

Měsíční poplatky za společné domovní služby a vodu činí 2.700 Kč. Topení je zajištěno centrálním dálkovým systémem a v bytě jsou měřiče na vodu, elektřinu i topení. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 80 kWh/m2 za rok.

Celkem: 8 383 500 Kč
ID inzerátu: 7930644
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19550
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Mojmírova, Praha, Nusle, Praha 4
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 82 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 10
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí