nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 63 m2

Nové sady, Brno, Staré Brno

6 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Bydlení v centru s pěší dostupnosti na všechna brněnská nádraží, cyklostezky i připravovanou náplavku? To je sen, který Vám nyní můžeme splnit. Tato jedinečná nemovitost na adrese Nové Sady, Brno je mezonetovým bytem o velikosti 2+kk a kromě 2 prostorných pokojů s kuchyní nabízí i soukromí studia v 1.patře, které lze využít buď jako malý pokoj nebo prostor na uložení věcí či šatnu.
Nově zrekonstruovaný činžovní dům, který se nachází nedaleko centra, hlavního nádraží a plánované brněnské náplavky právě prošel rekonstrukcí fasády a ve vnitřním traktu se dokončují privátní parkovací místa pro obyvatele domu a sklep. Byt se nachází ve 4.nadzemním patře tohoto cihlového domu - bez výtahu.
Kromě 2 rozlehlých pokojů včetně kuchyně na Vás čeká studio v 1.patře, které lze využít jako samostatný pokoj či prostorná šatna.
Při vstupu do bytu se nachází praktická hala o vel 14m, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Ze vstupní haly projdete rovnou do pokoje s kuchyňským koutem, který je díky svoji rozloze skvělým místem nejen pro Vaše vaření, ale trávení společných chvil nejen v rámci jídelny, ale i obývacího pokoje. Samostatná ložnice o vel. 17,2m je tichým místem pro Váš odpočinek, je zde i spoustu úložného prostoru v podobě vestavěné skříně. Ve vrchním patře tohoto bytu potkáte praktickou galerii o velikosti 27m2 a panoramatickou terasu, kde máte celé Brno jako na dlani. Tato část je směrovaná do vnitrobloku, tedy Petrov i Špilberk dominují tomuto výhledu a slunce zde potkáte až do večera, jelikož jihozápadní situace bytu dává celému klima tu správnou atmosféru. Celý byt je vybavený protihlukovými okny a je zde klimatizace. V bytě jsou použity kvalitní prvky - dřevěný podlaha, dveře Sapelli, veškerá sanita Grohe a Willeroy&Boch.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří ocení kvalitu a výjimečnost. Okolí nabízí výbornou dostupnost veškerých služeb a vyžití, jako jsou luxusní restaurace, obchody s nejnovějšími módními trendy a kulturní zařízení. Navíc je umístění v blízkosti přírody a parků, což poskytuje dokonalou rovnováhu mezi městským životem a klidem.
Je skutečným skvostem mezi okolními nemovitostmi a představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají vyšší standard bydlení. Těším se na společnou zážitkovou prohlídku, zavolejte si pro svůj termín. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 990 000 Kč
ID inzerátu: 7930574
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 17956
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Nové sady, Brno, Staré Brno
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 63 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 5. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí