nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 183 m2

Černá cesta, Frýdek-Místek, Frýdek, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 200 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Chtěli byste dům, kde máte možnost v tichosti podnikat i bydlet?
Nebo hledáte prostornou vilku pro vaši firmu či ordinaci.

Tak neváhejte a výhodně si ho pořiďte.

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě rodinné vilky ze čtyřicátých let ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Frýdek-Místek, v blízkosti restaurace u Mamy. Tento samostatný cihlový objekt disponuje prostornými pokoji a hospodářskou budovou s garáží. Dále na zahradě je zahradní altánek na posezení či oslavy.

Dispozice:

• Přízemí: Přízemí domu bylo řešeno jako technické zázemí, skladovací místnosti a dílny + garáž. Nabízí se přestavba na bytovou jednotku. Nachází se zde i skleník zabudovaný jako součást domu.

• 1 Patro: Kde vystoupáte po krásných dřevěných schodek se nachází dva pokoje + kuchyň s koupelnou a WC a s prostornou spíží.
• 2 Patro: Má k dispozici dva pokoje a WC
Tento rodinný dům je připraven k okamžitému nastěhování. Kromě prostorných pokojů Vám nabízí také zahradní altán, které Vám umožní relaxovat a užívat si okolí. Součástí domu je také sklep pro Vaše úložné potřeby, garáž a 2 parkovací místa, abyste měli dostatek místa pro svá vozidla.

Pozemek se skládá:

• Zastavěná plocha a nádvoří – dům - 336 m²

• Zahrada kolem domu – 278 m²

Nemusíte se obávat nedostatku vody, protože přívod je zajištěn dálkovým vodovodem. Elektrické přípojky mají standardní napětí 230 V. Schody v domě jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které přidává domu osobitý šarm. Topení je zajištěno ústředním plynovým topením a také ústředním topením, což Vám umožní udržet si příjemnou teplotu v domě po celý rok.

Střecha na domu je velmi dobrém stavu krytina z betonové tašky, střecha na technické budově je z nerezu tak jako okapové systémy.

Voda v plastu. Dům je ve 100 % technickém stavu k okamžitému bydlení.

Díky vynikající dostupnosti a blízkosti autobusové dopravy je tato nemovitost ideálním místem pro bydlení. Můžete se těšit na pohodlné cestování a snadný přístup do okolních oblastí.

Průkaz energetické náročnosti nemáme aktuálně k dispozici, proto inzerujeme dle zákona v energetické třídě G.

Zajištění výhodného financování v ceně.

Neváhejte a využijte této skvělé příležitosti. Pokud máte zájem o prohlídku, kontaktujte nás co nejdříve. Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy a představíme Vám tento úžasný rodinný dům osobně. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 200 000 Kč
ID inzerátu: 7930555
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19279
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Černá cesta, Frýdek-Místek, Frýdek, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 183 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Plyn: ano