nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 300 m2

Lovčická, Praha

Inzerát je starší než 6 měsíců!

27 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme exkluzivní prodej vily v těsné blízkosti Klánovického lesa.
Tato rodinná vila se nachází v klidné lokalitě starých Klánovic. Vila pochází z 80. let a má užitnou plochu 301 m2. K vile náleží rozlehlá zahrada se vzrostlými stromy a okrasnými keři, bazénem a leknínovým jezírkem s rybami. Rohový pozemek o celkové ploše 1131 m2 přirozeně navazuje na přilehlý Klánovický les. Dvoupodlažní podsklepený dům prošel menšími technickými úpravami a jinak je ponechán v původním stavu, což poskytuje novým majitelům možnost realizace dle vlastních představ. Současná dispozice domu je velkorysá s dostatkem obytných i užitkových prostor, je řešená dvougeneračně s dvěma bytovými jednotkami 4+1 s terasou a balkony a 1+1. Součástí domu je také velká střešní terasa, prostorná garáž, sklep a další technické místnosti.
Veškeré inženýrské sítě, včetně napojení na kanalizační řad, voda obecní i vlastní studna (15 m hloubka), vytápění centrálním plynovým kondenzačním kotlem. PENB bude aktualizován.
Klánovice jsou místem klidného a krásného bydlení v každém ročním období, jsou obklopené lesem s trasami pro cyklisty i pěší, s veškerou občanskou vybaveností, najdeme zde školu i školku, množství restaurací a kaváren, oblíbené koupaliště, fotbalové hřiště, tenisové kurty, studio jógy atd. Velmi dobrá je dostupnost do centra Prahy, vlakem se pohodlně dostanete za 20 minut na Masarykovo nádraží (autobusová zastávka na vlakové nádraží 50 m od domu), autobusem (zastávka 500 m) na metro Černý Most 20 minut, příjemná je i vzdálenost na dálnice směr Hradec Králové, Mladá Boleslav, Brno a městské okruhy.
Klánovice jsou exkluzivní rezidenční čtvrtí, jež nezapře svoji lázeňskou historii.

Celkem: 27 000 000 Kč
ID inzerátu: 7930469
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Lovčická, Praha
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 300 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano