nezadáno
ne

Pronájem bytu 4+kk, 100 m2

Nad Háječkem, Polná, okres Jihlava

18 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + 3 000, - Kč energie, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Rádi bychom Vám představili jedinečnou nabídku bytů v klidné lokalitě na adrese Nad Háječkem, Polná. Tato nabídka zahrnuje celkem 5 bytů ve zděném bytovém domě o 4 NP s energetickým štítkem B. Dispozice bytů je 4+kk a jejich velikost dosahuje 100 m2. Co tuto nabídku dělá zvlášť atraktivní, je možnost si vybrat patro, ve kterém byste chtěli bydlet, a dokonce i barvu kuchyně, což Vám umožní přizpůsobit si Váš nový domov dle Vašich představ.

Bytový dům je vybaven výtahem, což zvyšuje pohodlí pro všechny obyvatele.

Vybavení bytů zahrnuje kuchyňskou linku s indukční deskou, vestavnou elektrickou troubou, digestoří, stolem a židlemi. Podél kuchyňské linky je dlažba, zatímco zbytek bytu bude mít plovoucí podlahu. Pro pohodlí a komfort je v bytě podlahové topení. Každý byt má prostornou terasu, kde můžete relaxovat venku. Součástí terasy jsou židle a stůl.

V koupelně najdete vanu, umyvadlo se skříňkami, zrcadlo a vestavnou toaletu. Ve dvou bytech je toaleta samostatně a je zde také botníková sestava. Ve třech bytech je v jednom z jejich pokojů prostorná skříň se zrcadlem. Chodby budou vydlážděny dlažbou, dveře a zárubně budou dřevěné.

Občanská vybavenost:
Polná je město na východě Čech v kraji Vysočina, v okrese Jihlava, 14 km SV od Jihlavy, 17 km JV od Havlíčkova Brodu, 20 km JZ od Žďáru nad Sázavou a 35 km SZ od Třebíče. Žije zde přibližně 5 200 obyvatel.
Polná nabízí širokou škálu občanské vybavenosti a služeb, včetně základní a mateřské školy, pošty, knihovny, zdravotního střediska, veterinární kliniky, městského úřadu, úřadu práce, kosmetických a kadeřnických salonů, hradu, kina, loutkového divadla, židovského hřbitova, stadionu, rybníku Peklo, kulturních akcí (Farmářské trhy, Vánoční trhy, Mrkvancová pouť). V nedalekých Lukách nad Jihlavou se nachází koupaliště a také zoo v blízké Jihlavě (cca 20 km). Město má také řadu turistických tras a cyklostezek pro outdoorové aktivity. Dopravní dostupnost zahrnuje autobusové nádraží (cca 5min chůze) a železniční stanici (do 25min chůze) pro snadný přístup k jiným destinacím.
Tyto byty jsou již k dispozici, stačí si jen vybrat. Výše nájmu se liší v závislosti na výběru bytu a jeho poloze.

Podmínky nájemného:

• Nájemné od 18 000 Kč měsíčně
• Energie: 3 000 Kč měsíčně - budou přepsány na nájemníka
• Vratná kauce: 25 000 Kč
• Služby realitní kanceláře: 15 000 Kč

Celkem při podpisu smlouvy: 61 000 Kč.

Nebuďte váhaví a nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k pronájmu bytu v klidné lokalitě Polná. Kontaktujte nás co nejdříve a rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme spolu prohlídku těchto skvělých bytů. Buďte první, kdo si zajistí svůj nový domov v Polné!

Celkem: 18 000 Kč
Poznámka k ceně: + 3 000, - kč energie, včetně dph, včetně poplatků, + provize rk, včetně právního servisu
ID inzerátu: 7930306
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Nad Háječkem, Polná, okres Jihlava
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Do 20000 Kč, 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 100 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Výtah: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí