nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 56 m2

Lužická, Česká Lípa, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 100 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hezký slunečný byt 2+1 v klidné lokalitě sídliště Špičák!

Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto útulného bytu o velikosti 56,50 m2. Tento hezký byt je v družstevním vlastnictví a je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro pohodlné bydlení v oblíbené části města. Přesněji řečeno, ulice Lužická na sídlišti Špičák je místem, kde se můžete cítit jako doma.

Proč byste měli tento byt zvážit?

Dispozice: Byt se skládá ze dvou prostorných pokojů, kuchyně a koupelny s veškerým příslušenstvím. Místnosti mají příjemné rozměry - 18 m2 a 12,30 m2 - což vám poskytne dostatek prostoru pro váš komfortní život.

Rekonstrukce: Většina bytu prošla nedávnou rekonstrukcí, což znamená, že nemusíte řešit žádné větší investice. Stačí se nastěhovat a okamžitě si užívat svého nového domova.

Vybavenost: K bytu náleží také sklepní kóje a další společné prostory pro vaše potřeby. Náklady na bydlení jsou přehledné a činí 4.977,- Kč.

Poloha: Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení a snadného přístupu k veškeré občanské vybavenosti. Nedaleko se nachází nákupní centrum, autobusová zastávka, škola, školka a lékařská zařízení a navíc s dobrou dostupností do centra města.

Příroda: Pro milovníky přírody je zde kousek od domu kopec Špičák s možností procházek a relaxace ve volném čase.

Financování: Tento byt je již připraven k převodu do osobního vlastnictví a to díky zaplacené anuitě a financování tedy můžete získat i pomocí hypotečního úvěru.

Toto je skvělá příležitost získat bydlení v lokalitě s veškerým komfortem a klidem, který si zasloužíte. Neomezujte své sny, ať už hledáte nový domov pro sebe nebo jako investici do budoucnosti, tento byt má potenciál stát se vaším novým domovem.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Toto je příležitost, kterou nechcete propásnout! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 100 000 Kč
ID inzerátu: 7930081
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7512
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Lužická, Česká Lípa, okres Česká Lípa
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 56 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano