nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 170 m2

Sakařova, Pardubice, Bílé Předměstí, okres Pardubice

12 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Výjimečná příležitost stát se majitelem prvorepublikového domu, v jedné z nedostupných a velmi žádaných lokalit v Pardubicích, ve vilové čtvrti v Sakařově ulici.

Patrový dům, nyní dispozičně řešený jako 3+KK a 2+KK, částečně podsklepený a s prostorem pro nadstandardní átriové rozšíření vrchní části domu nabízí klid, pohodlí, vynikající dostupnost, ale především kouzlo jedinečnosti.

Tento rodinný dům prošel modernizací spodní části v 90 letech, ale třeba nadstandardně řešenou koupelnu má z roku 2021. Vizualizace Vám mohou napovědět, jak tento prostor může vypadat.

Vrchní patro prošlo moderní rekonstrukcí též v roce 2021 a půdní prostor lze citlivě rozšířit na úchvatné atrium spojené s obývacím pokojem do vyvýšeného prostoru. Zánovní střecha a nová fasáda domu zachovávají původní ráz a vzhled domu.

Na vlastním pozemku je garáž, která může také sloužit jako dílna, nebo sklad.
Bezproblémové je i parkování před domem.

Zahrada čeká na realizaci dle Vašich představ, to už současný majitel přenechá právě Vám! Inspirace je v připojené vizualizaci.

Do centra je to pěšky pod 10 minut a zastávka MHD je méně jak 200 metrů.Mateřská škola a škola jsou v pěší docházkové vzdálenosti.

Přijďte se přesvědčit o jedinečnosti této příležitosti. Těším se s Vámi na viděnou v této klidné a příjemné vilové lokalitě.

V inzerci jsou pro lepší představu použity vizualizace. Majitel si vyhrazuje právo na výběr zájemce dle jím zvolených kritérií.

Celkem: 12 999 000 Kč
ID inzerátu: 7930038
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Pardubický
Lokalita: Sakařova, Pardubice, Bílé Předměstí, okres Pardubice
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 170 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: V bloku
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí