nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 55 m2

Na Horecku, Lipník nad Bečvou, Lipník nad Bečvou I-Město, okres Přerov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

799 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dům, chalupa nebo chata ?
Nabízíme vám příležitost přeměnit své sny v realitu. Domeček v Lipníku nad Bečvou je ideální pro všechny, kdo hledají klid a ticho mimo město. I přes svou malou velikost nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Ačkoli je třeba provést rekonstrukci, poskytuje vám to ideální příležitost vytvořit si přesně takový domov, jaký jste si vždy představovali. Můžete se rozhodnout pro kompletní rekonstrukci nebo dokonce pro demolici a postavení nového domu. Díky tomu, že má vlastní zahrádku, můžete využít svůj čas venku a užívat si přírodu. Představte si, jaký by mohl být váš život, kdybyste měli možnost přeměnit tento domeček ve svůj vysněný domov.
Domeček v Lipníku nad Bečvou má 60m2 momentálně 1+1 s WC i samostatnou koupelnou, v patře je další pokoj. Elekřina, voda v domě, kanalizace je napojena.
Za domem je zahrádka a i přes to že má pouhých 115m2, působí útulně. Přístup do domu je přes společnou chodbu rodinného domu, který stojí u cesty a je zde zřízeno věcné břemeno užívání.
Kontaktujte realitní makléřku ráda Vám zodpoví vaše dotazy. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 799 000 Kč
ID inzerátu: 7929591
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18210
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Na Horecku, Lipník nad Bečvou, Lipník nad Bečvou I-Město, okres Přerov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 55 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano