nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 244 m2

M. Majerové, Mikulov, okres Břeclav

8 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

VÝRAZNÁ SLEVA!!!
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej vícegenerační rodinný dům o vnitřní užitné ploše 244 m2 a s pozemkem dalších 419 m2. který se nachází v krásném jihomoravském městě Mikulov. Jedná se o dům se třemi nadzemními podlažími, přičemž v každém podlaží se nachází bytová jednotka se samostatnými vchody, nyní vzájemně propojenými. Je tak vhodný pro velkou rodinu. Zároveň je možné lehkými úpravami byty oddělit zcela a vytvořit tak například prostory vhodné k pronájmu. Dům je také kompletně podsklepen.
V 1. nadzemním podlaží se nachází byt 2+kk s užitnou plochou včetně garáže 86,5 m2. Z bytu se dostaneme na vyvýšenou terasu a dále do zahrady. Z tohoto podlaží je přístupný byt 3+1 ve 2. nadzemním podlaží, který je však současně přístupný i po samostatném schodišti z ulice. Zde máme prostor o výměře 76 m2, z obývacího pokoje vcházíme na balkon. Ze zmíněného schodiště z ulice se zároveň dostáváme do 3. nadzemního podlaží - do podkrovního bytu typu open space (otevřený prostor) o výměře 81 m2.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. K ohřevu vody slouží bojler, hlavním zdrojem tepla je plyn, přičemž ve velmi nedávné době došlo k výměně rozvodů topení a plynového kotle.
Na zahradě je prostor k založení bazénu a před domem jsou k dispozici 3 parkovací stání (na vlastním pozemku).
PENB se nyní zpracovává. Ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná.
Údaje budou průběžně aktualizovány.

Mikulov patří bezesporu k nejznámějším městům Jihomoravského kraje, zejména díky vinařství, které kraj proslavuje i daleko ve světě. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost - několik mateřských, základních i středních škol, lékaři, obchody, celá řada sportovního a kulturního vyžití.

Pro více informací a případnou prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Celkem: 8 990 000 Kč
ID inzerátu: 7928991
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: M. Majerové, Mikulov, okres Břeclav
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 244 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí