nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 52 m2

Jamborova, Tišnov, okres Brno-venkov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1 v osobním vlastnictví, nacházející se na adrese Ulice Jamborova Č. p. 929, Část obce Tišnov, Obec Tišnov, okres Brno-venkov. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s ohledem na svůj potenciál a výhodnou polohu.

Více informací najdete na webových stránkách bytu.

Byt se nachází ve velmi dobrém stavu a má podlahovou plochu 52m². Je situován na 1. podlaží čtyřpodlažního objektu, který nabízí dostatek soukromí a klidu. Kromě toho disponuje také jedním sklepem, který poskytuje další úložný prostor.

Jedním z hlavních faktorů, které osloví investory, je možnost pronájmu této nemovitosti. Díky své velikosti a praktickému rozvržení je byt atraktivní pro potenciální nájemce. Navíc, díky kompletní síti obchodů a služeb v okolí, je zajištěna vysoká poptávka po pronájmu.

Dalším lákadlem pro investory je výhodná poloha nemovitosti. Tišnov je oblíbenou lokalitou pro bydlení, díky své blízkosti k Brnu a příjemnému venkovskému prostředí. Díky dobré dopravní dostupnosti je nemovitost atraktivní nejen pro místní obyvatele, ale i pro ty, kteří dojíždějí za prací nebo studiem.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci a poskytnutí dalších informací. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 490 000 Kč
ID inzerátu: 7928983
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19416
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Jamborova, Tišnov, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 52 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano