nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 619 m2

Fr. Štíbra, Kosoř, okres Praha-západ

4 952 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ke koupi nabízím stavební pozemek o celkové velikosti 619 m2 s 30% zastavitelností ( 185.7 m2), který se nachází ve staré zástavbě obce Kosoř.
Jinými slovy, přesně už víte, jak jsou okolní domy rozmístěné, aby jste novostavbu mohli na pozemek zasadit pro dosažení maxima možného soukromí.
Obáváte - li se nepříliš velkorysé výměry pozemku, vězte, že tento je výborně umístěn mezi ostatními parcelami tak, aby jste měli svůj klid a zároveň nebudete otroky jeho údržby.
Samozřejmě je zde otázka sousedů, kteří dle paní majitelky jsou všichni už v důchodovém, před důchodovém věku a roky zde žijí ve vzájemné pospolitosti.
Za nezanedbatelný benefit také považuji fakt, že zahrada je velmi dobře udržovaná, jsou na ní jak vzrostlé keře, tak ovocné stromy, které dodávají místu příjemnou atmosféru.
Vedení obecní kanalizace, vodovodu a plynu jsou vzdáleny cca 30m v ul. Fr. Štíbra, elektřina podél hranice pozemku.
Co se týká možné velikosti a podoby RD - jak jsem již zmínil , územní plán umožňuje 30% zastavěnost , přičemž základní regulativ CHKO Český kras stanovuje, že stavba může mít maximálne jedno nadzemní podlaží + obytné podkroví s and #34;vesnickou and #34; střechou (sedlová nebo polo valbová).
50 m od pozemku je obchod s potravinami, v obci první stupeň základní a mateřská škola, hospoda U hřiště, jezdecká stáj.
Zbylou občanskou vybavenost zajištuje 5 km vzdálený Radotín.
Do Prahy se z něj dostanete snadno nejen automobilem, ale i příměstským vlakem nebo autobusem.
Okolí je ideální na procházky se psem, vyjížďky na kole atd.
Nádherná je blízká přírodní památka Černá rokle. Za koupáním nejblíže k rybníku Budeňáku, nebo do Radotínského biotopu. Pro více informací o nemovitosti prosím navštivte webovou stránku realfriend.cz/kosor/. Pro domluvení termínu prohlídky prosím pište, volejte, jsem k dispozici!

Celkem: 4 952 000 Kč
ID inzerátu: 7928947
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 756
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Fr. Štíbra, Kosoř, okres Praha-západ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Pozemku: 619 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
Zařízení: nezařízeno
Typ domu: Přízemní
Dostupnost pozemku:

Kontakt na prodejce nemovitostí